Det här är vad som äter mig; helt och fullt kan du aldrig bli min.

Jag har fått en award av Sofie på Mumsfillibaba. Tacktacktack! I den här awarden var det minsann inte bara att tacka och ta emot, nej man får minsann göra en vinnarintervju också. Så här kommer den:

1. Varför började du blogga?
Mest för att jag blir knäpp i huvudet om jag inte får skriva av mig med jämna mellanrum. Jag har skrivit dagbok sen jag lärde mig läsa & skriva i 4-årsåldern. På internet började jag skriva dagbok på min kusins hemsida som 11-12 åring. Sedan skrev jag dagbok på min skunksida som jag gjorde om varje dag på högstadiet, därefter följde ett intensivt bloggande på Lunarstorm (helt enormt långa inlägg varje dag i sex års tid, de är helt otroliga, jag funderar på att bjuda på ett här nångång) och sen när man slutade hänga på Lunarstorm hamnade jag här. Först var det en helt vanlig blogg, men sen blev det en matblogg för att jävlas med alla modebloggare. Mitt allra första matbloggsinlägg hittar du här.

2. Vilka bloggar följer du?
Många. Väldigt få storbloggare dock, tycker de är fruktansvärt ointressanta. Men de flesta hittar ni länklistan här på bloggen.

3. Vilken är din favoritfärg?
Är prickigt en färg? Annars gillar jag alla färger utom orange. Svart/grått/beige är jävligt tråkigt också.

4. Vilken är din favoritfilm?

Nu & För Alltid. Gilbert Grape. Edward Scissorhands. Finding Neverland. Juno. 500 Days Of Summer. Och några till. De flesta är gjorda av Tim Burton och har Johnny Depp och Helena Bonham Carter i huvudrollerna.

5. Vilket land/länder skulle du vilja besöka?

Cuba och Mexico ligger högst på önskelistan. Men jag är sugen på Canada också. Och så skulle jag gärna åka tillbaka till Sicilien och Skottland. Jag har en väldig förkärlek till Skottland.

Sen skulle man länka till några andra bloggare också, men nu har ju den här awarden redan hunnit gå några varv runt jorden och tillbaka igen. Fast jag tänker ändå länka några fina bloggar som jag läser som inte handlar om mat, inte bara om mat i alla fall:

Addspirit - En tjej med alla rätt i min bok: Hon bor i Gbg, klär sig mest i klänningar, är en seriejunkie och gillar bra musik. Allt detta bloggar hon om tillsammans med fina bilder.

Lis Hedlund - Har världens finaste lilla dockhus hemma som hon inrett med helt egengjorda möbler, och när man inte får kika in hos småfolket som bor där så skriver hon om andra fina saker som plåtburkar, klänningar och djur.

acarolina - Carolina bloggar visserligen om enormt goda godsaker emellanåt. men där finns också mycket humor, vardag och fruktansvärt tänkvärda texter kring kropp/motion/mattankar.

Malin - Malin är astronom (bara en sån sak!) och bor i Oxford och det i sig gör ju att det blir intressant att läsa om. Lägg sedan till att hon är fyndig och rolig också, så har ni väldigt fin läsning.

Så. Nu har ni fått lite fina bloggtips också. Nu ska jag gå och packa lite för imorgon åker jag till Tidaholm direkt efter jobbet. Där ska vi på 20-årskalas för Jimmys lillasyster Elin. Fast det är inte förrän på lördagen, imorgon ska vi bli osams om vem som ska vinna Idol. Trevlig helg hörni!

Ryan Adams - Ashes & Fire

Kommentarer
Postat av: Everlasting

Men oj, vilket trevligt inlägg man möts av när man tittar in. Så fint du skriver om mig! Man blir ju alldeles varm inuti.



Och så har hon skaffat ny design ser jag. Eller? Nu blev jag osäker på om jag kanske bara inte lagt märke till bytet innan... Kanske dags att sova då?



Tack igen!

2011-10-28 @ 00:17:09
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Charlotta

RYAN ADAAAAMS! Min blivande man. Förutom Calle då, alltså. Funderar på harem-grejen.

2011-10-28 @ 09:10:02
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: sofie mumsfillibaba

Du är rolig du! Vi saknade dig idag på våran mini-bloggträff!

2011-10-28 @ 17:48:31
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: carolina

ska kanske ta mig an denna lista snart då! ;-)

canada och skottland är två drömresemål här med =)

2011-10-28 @ 21:15:37
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: anna

sv: haha jag ÄLSKAR att shoppa kläder, bland det roligaste som finns ju :)

2011-10-29 @ 09:09:25
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0