Vi kan ta droger.

Nu blir det någonting väldigt opassande här i bloggen, nästan så att jag kanske borde varna känsliga läsare. Jag vet att det verkligen inte är rätt tillfälle att ta upp det här, men jag känner faktiskt att jag måste. Till mitt försvar ska sägas att detta inte är någonting som vi sysslade med idag här hemma, det här hände förra veckan så det är praktiskt taget preskriberat. Förra veckan var det regnigt och blåsigt och mycket mer lämpligt väder för varma  kaffedrinkar. Så jag ber om ursäkt för att jag inte visar upp en svalkande drink en dag som denna, utan istället blir det den här lilla kaffedrinken ni får läsa om:

Café Coco

För 1 kopp

3/4 kopp kaffe
2 msk extra krämig kokosmjölk
ca 1 msk socker
vispad grädde
chokladsås
kokosflingor

Fyll en kopp till tre fjärdedelar med nybryggt kaffe.
Blanda ner kokosmjölken.
Smaka av med socker.
Toppa med vispad grädde, chokladsås och kokosflingor.
Drick upp för tusan!

Jag dricker ju inte kaffe i vanliga fall. På gymnasiet försökte jag väl mig på en latte då och då, men det slutade alltid med att jag slängde bort den efter att skummet tagit slut. Nuförtiden gör jag samma sak med Guinness. Men den här fick till och med jag i mig! Och då ska det kanske erkännas att jag troligtvis hade lite mer än en matsked socker i min och att jag vräkte på med chokladsås. Men vad spelar väl det för roll? Det var ju gott! Så spara nu receptet till en stormig höstdag vetja. Varsågoda.

Jag har ägnat kvällen åt att titta hur Måns Zelmerlöw skötte sig på Allsången. Varför det var viktigt för mig vet jag inte riktigt, jag vet däremot att jag finner det oerhört roande att Måns Zelmerlöw kallade sig Latexpojken på Lunarstorm på den tiden det begav sig. Tänk om tanterna på Skansen visste det. Oj oj oj...

White Denim - Keys

Kommentarer
Postat av: Everlasting

Haha, jag förväntade mig ett helt annat slags inlägg med den rubriken, men det här var ju bra det också.

2011-06-29 @ 01:11:19
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den där såg inte lite mumsig ut:)

2011-06-29 @ 03:21:44
URL: http://minegeninspiration.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha, säger som "everlasting", förväntade mig något helt annat i inlägget jag med! ;) Men den här såg god ut, älskar kaffe men har inte gjort det till en drog för mig... än! Ska pröva den här nu när jag gått och blivit sjuk i sommarvärmen som äääntligen kom...

2011-06-29 @ 11:15:26
URL: http://aunaturelle.blogg.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Ja, jisses va vi blev oroliga där i början, visste inte vad som skulle komma efter den inledningen. Puh, nu andas vi ut:)

Hurr skötte han sej då, den lille smörsångar-allsångsledaren?

2011-06-30 @ 20:34:03
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0