Min dörr står alltid öppen.
För 4 pers
200 gr nachochips
ca 600 gr fläskfilé
1 påse tacomix
1 liten burk ananas i ringar
ca 3-4 tomater
1 burk tacosås (275 gr brukar de vara på)
½ tub naturell mjukost
riven ost
Sätt ugnen på 225 grader.
Putsa fläskfilén och skär den i mindre bitar.
Stek fläskfilén tillsammas med tacomixen.
Smörj en ugnsform och strö ut chipsen i botten på den.
Skär ananas i bitar och skiva tomaterna.
Fördela fläskfilén, ananas och tomater ovanpå nachochipsen.
Klicka ut tacosås och mjukost ovanpå och toppa med riven ost.
Gratinera i ca 15 minuter eller tills osten fått fin färg.
Servera med goda grönsaker.
Susan Cadogan - Baby I Love You
Det finns verkligen en uppsjö av tacorecept, och alla frestar mig lika mycket :)
Åh, idag skulle du ha bott i Kalmar. Jag kunde bjudit dig och din onda hals på hemgjord blåbärsglass. Sen kunde vi gått på vår nya arena och tittat på Håkan Hellström.
Stackars dej!! Lite glass brukar hjälpa mot det mesta!!
Jag gillar kontraster...skalpell och middagsförslag. Intressant! ;)
Glass i stora lass och varm choklad/te med 80% strohrom. Prova det vet jag! Du blir åtminstone glad, om du inte blir bättre... ;)
Det kan ju finnas någon som inte har receptet och som vill testa ja. Jag till exempel. För det där lät supergott (fast det kan bero på att jag älskar allt mexikanskt och särskilt tacos).
Jag antar att halsen mår bättre vid det här laget, men du får ett "naaaww, stackars dig" i efterskott ändå.