Många bäckar små blir en stor å.


Varje gång jag träffar, eller hör, en dansk nuförtiden så kan jag inte låta bli att tänka på den här sketchen. Igår kom det in ett gäng killar på jobbet varav en var dansk och jag började liksom fnissa lite för mig själv när han pratade och fick verkligen bita mig i tungan för att inte utropa: "TUBORG!" när han beställde en kanna öl. Som han skulle ha ensam. Medans resten av sällskapet delade på en annan. Hm. Ja, danskar ja.

Jag är ledsen för att det är dåligt med recept och uppdateringar här these days, men jag jobbar som ni förstår mest hela tiden och äter mest bara på jobbet. Igår åt jag oxfilé, hehe. Idag när jag serverade några herrar så frågade en av dem plötsligt: "Är du från dalarna?"
"Ja..." Svarade jag.
"Det hörs inte!" Sa han då. Ehm. Nähä? Varför frågade han då kan man undra? Frågar han alla han möter om de är från dalarna? Som en liten statistisk undersökning. Undrar var han ska publicera den undersökningen sen och vilket syfte den har. Det skulle man ju ha frågat om, kunde ju ha varit roligt att få se resultet...

Gillian Welch - Revelator

Kommentarer
Postat av: Everlasting

Haha, rolig sketch. Det värsta är ju att det där beteendet, om än lite överdrivet, stämmer in på flera skåningar jag känner (jag är en själv). Så fort det finns en dansk i närheten så är det "rødgrød med fløde" och "hold nu kæft" för hela slanten.

2011-07-17 @ 09:56:40
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/
Postat av: Jenny H

Den sketchen kommer aldrig att bli tråkig!!!

2011-07-17 @ 10:56:30
Postat av: Kim

Älskar "for helvede" Kv Skatan! :)

2011-07-23 @ 13:13:37
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Kim

Långfilm? När? Hur?

2011-07-23 @ 16:35:15
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0