Det kommer att träffa dig som en stor våg.

 

Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den här reklamen. Den blir liksom aldrig tråkig. Dessutom vill jag vinna heldagen med Foppa! Jag känner att resan till jobbet skulle bli himla mycket roligare om Foppa satt där bredvid i full hockeymundering. För det kommer han väl att ha? Sen skulle det ju underlätta en hel del på jobbet också, jag tror Foppa är lite starkare än mig. Dessutom känner jag att det skulle vara himla trevligt att dricka te och äta kvällskaka med Foppa framför Idol. Tyvärr är jag helt galet sämst på det där spelet som man ska spela för att vinna en heldag med Foppa. Men skam den som ger sig! Det är bara att fortsätta öva. Kul va?!

 

(Ni ser ju själva, det finns ingen som förtjänar en heldag med Foppa lika mycket som jag!)


Kommentarer
Postat av: Malin

Hahahaha, härliga du! :*

2010-09-29 @ 00:26:37
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Finns det någon rättvisa i denna värld så borde du vinna, garanterat! Jag håller med, han är nog starkare än dig, lite ivf... Jag håller tummarna, ge dig inte Pernilla, du SKA vinna!

Kram Malin

2010-09-29 @ 09:05:38
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: hogie

Nu har jag blivit ännu mer peppad till quiz! När Christian kommer hem från Finland så kanske vi kan ha ett med Finnetema!



Antar att du har på helautmoatisk? Sätt inte handen precis framför, utan en bit ifrån... en decimeter kanske. Om du måste använda helautomat kan du köpa en diffuser till pop-upblixten. Men allra mest rekommenderar jag dig att faktiskt lära dig din systemkamera... :)(hur bortkastat är det inte att inte kunna använda den fullt ut?). För jag antar att du har en systemkamera? Vad är det för nån?

2010-09-29 @ 15:22:47
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Emmy

Visst är reklamen underbar. Kanske kan skicka in en filmsnutt där du har hockeyutrustning el åker skridskor...

2010-09-30 @ 09:27:08
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Vi hejar på dej, såklart!!! Foppa förtjänar en perfekt prinsessa....

2010-09-30 @ 17:45:17
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0