I evighet.

Idag har jag sjukstuga här hemma. Går mest omkring och fryser och har grisont i bihålorna. Gick till biblioteket och affären, vilket är inte långt alls, och kom sedan hem och var helt skakig i kroppen. Så nu blir det stillasittande resten av dagen. Så då passar jag väl på att visa lite hur trevligt vi hade det i lördags.

Hemma hos Evelina där vi förutom att dricka alldeles för mycket vin (och annat) också hade intro-tävling, dansade på stolarna och bestämde att vi ska hyra ett stort slott i Skottland och fira nyår där. Då ska Johan vara utklädd till en leprechaun och dansa riverdance under hela nyår, varför vet vi inte riktigt då de är från Irland men Johan ville det så då får Johan det. Han skulle vara en leprechaun i kilt. Evelina avslöjade sin stora kärlek till Kungarna av Tylösand ("Ja, I LOVE IT!") och jag tänkte att det efter 3 år var dags att förlåta Anna för att hon dissade mig den där gången när vi skulle gå på Snook.








Så gjorde vi om en himla massa låtar till att handla om Måns också. Det måste man tydligen. Evelina gjorde den bästa, men jag minns inte alls vilken låt det var eller hur hon gjorde om den. Jag minns bara att den var bäst. Och plötsligt var klockan två och det där med krogen kändes ganska avlägset. Vi får försöka igen en annan helg, det händer ju faktiskt sisådär en gång i halvåret att vi lyckas.

Robbie Williams - Rock DJ

(sen det faktum att jag lyssnar på robbie williams börjar ju göra mig lite orolig att det är mer än en förkylning jag drabbats av. vi skyller på att jag saknar min hostmum i brighton. där var det robbie från morgon till kväll.)

Kommentarer
Postat av: Malin

En riktig fest alltså, gud, DET var säkert 100 år sen MINST!

Hoppas du mår lite bättre idag!



Ang serien vi pratade om igår, DET såg jag faktiskt, att han tog över en annan killes kropp, bara att då så fick man liksom se dom båda två, nu verkar det bara vara han. Trodde dom hade gjort en "Dallas" att hon vaknade upp en dag, 700 avsnitt senare och hade drömt allt ;-)

Kram!

2010-10-13 @ 09:02:12
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0