Låt inte solen se dig gråta.

Man kan inte ägna sig åt att jaga lammkött på fastande mage, därför lagade jag faktiskt lite middag innan jag gav mig av. Jag är medveten om att den här rätten kan vara den minst aptitretande någonsin, så idag äter vi inte med ögonen utan bara med munnen. Okej? Bra. Då är vi överens.

Spaghetti med bönor i pestosås

För 4 portioner

4 portioner pasta

1 stor burk kidneybönor (410 gr)
1 stor burk svarta bönor (410 gr)
1 liten burk majs
1 röd paprika
ca 2 dl vatten
ca 150 gr pesto

Koka pastan enligt instruktioner på förpackningen.
Strimla paprikan.
Fräs paprika, bönor och majs i en djup stekpanna eller kastrull.
Häll över vatten och pesto.
Låt puttra tills bönorna mjuknat.
Servera.

Mer engagerad än så orkade jag inte vara idag. Och det var mycket godare än det ser ut. Dessutom blir man sjukt mätt på bönor. Vad är det i de där små bönorna egentligen? Pesto tänker jag inte ens börja prata om, då slutar jag aldrig. Det är ju för gott för att ens diskuteras.

Hur var det på Liseberg då? Jo. Det var folkigt. Jag och Evelina var lite oroliga ett tag att han inte ens skulle spela Manboy. Men sen så. Phu. Jag tycker det verkar rätt skönt det där med att vara tonårsidol, vad man än säger så skriker folk uppskattande. Typ; Eric Saade säger: "Hoppar och skriker..." 1000 tjejer i publiken: "IIIIIIIIIIIIIH!" Eric Saade säger: "Jag älskar sommaren!" 1000 tjejer i publiken: "IIIIIIIIIIIIH!" Eric Saade säger: "Fram för fler djurförsök!" 1000 tjejer i publiken: "IIIIIIIIIIIIIH!" Okej. Nej. Det sista var lögn, men ni fattar grejen. Evelina tyckte att jag ska börja skrika uppskattande vad hon än säger, och bryta ihop och börja gråta av lycka varje gång hon ringer mig eller skickar sms. Ja. Varför inte? Det är ju inte som att jag har något bättre för mig.

Nu ska jag sova. Jag tror att Jimmy tycker att min tangentbordsknattrande stör i hans filmtittande. Ja. Jag gillar att slå jävligt hårt i tangenterna. Annars hörs det ju inte att man skriver.

The Pernice Brothers - Jacqueline Susann

Kommentarer
Postat av: Malin

Allas var det, stämmer bra minsann! :) Haha, det kan nog stämma! För största skillnaden tycker jag är att man inte känner havregrynskonsistensen i köpta chokladbollar. Inte så konstigt om de inte innehåller några havregryn iofs ;) Nu är ju inte jag nån sockerkaksfantast så blir ju lite bökigt att fixa fram sockerkakssmulor kanske. Kan inte DU testa åt mig i stället så jag vet om det är värt besväret? ;)

2010-08-09 @ 22:29:11
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Martina

Tänkte att du ska prata om mat får väl jag prata om film. Det händer inte mycket annat i mitt liv just nu :P

2010-08-10 @ 12:27:01
URL: http://martinaeriksson.blogspot.com
Postat av: Jenny H

jag njöt från tv-soffan =)

2010-08-10 @ 15:05:19
Postat av: Emmy

Sonen och jag satt också och väntade på Manboy i evigheter. Ja, i en 5-årings värld var det evigheter och så många reklamavbrott på TV så han höll på att få psykbryt. Och när Eric bara sjunger en snutt på Manboy så bröt han verkligen ihop. Så vi fick lyssna på Youtube och lugna ned oss lite. ;-)

2010-08-10 @ 22:04:20
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0