Nu blir det modeblogg!

Nej, det blir det faktiskt inte. Inte riktigt. Det blir bara en liten fråga: Vad är det för ungefärliga priser på United Colors Of Benetton? Jag har googlat och googlat men hittar ingenting. Jimmy säger att det inte är så dyrt. Herr von Lindroos alltså. Inte så dyrt kan lika gärna betyda 3000 kronor för en piké. (Och nåde dig om du kallar det för t-shirt, när det är en piké!) Inte så dyrt för kommunist-Pernilla är runt 300 kronor. Nej, men säg 500 kronor för en klänning. Och en klänning är det som jag fått span på. En klarröd jättefin med runda knappar som jag åker förbi varje morgon på väg till skolan. Så jag ser bara klänningen, inte prislappen.

Det är ju därför man har en blogg för att dela med sig av sina kunskaper och tips. Så nu får ni dela med er till mig och berätta vad en klänning kan tänkas kosta på United Colors Of Benetton. Det kan ju vara på tiden att börja utnyttja att man bor i en stor stad med roliga affärer och inte bara handla på H&M eller barnavdelningarna på KappAhl och Lindex. Men ni vet hur det är det där med gamla hundar och sittandet. De sitter helst i mattes favoritfåtölj. Eller något liknande. Ordspråk är till för att omformuleras!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hä ä dyrt!

2009-09-03 @ 22:56:05
Postat av: Ann

Jag tror Benetton är mer i prisklassen 700-800 spänn för en klänning. Men de har så dålig kvalitet så det är inte värt det. Jag handlade där lite när jag bodde på Irland, eftersom det var som du säger, en affär som inte fanns i min vanliga stad.

2009-09-04 @ 09:23:07
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Helena Ljunggren

Jamen visst är te-kannorna dösöta :) Jag har hittat dem på http://www.customcozies.com/Teapots.html



Ha en underbar helg!

2009-09-04 @ 09:39:24
URL: http://www.helenaljunggren.com
Postat av: HelloNicki









Hej, hoppas allt är bra med dig denna fredag! :)



Ville bara en sista gång tipsta om tävlingen i min blogg som avslutas idag 23.59.



http://hellonicki.blogg.se/2009/august/tavling.html#comment



Kram / Nicki

2009-09-04 @ 12:49:26
URL: http://hellonicki.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0