Jag är ett måndagsbarn.

Det bästa med måndagar är att det är 7 dagar till nästa måndag, sa någon klok människa. Det bästa med den här måndagen är nog att det praktiskt taget blev bestämt att Storebror och Jocke kommer och hälsar på nästa helg. Shit. Vilken lekstuga. Jag, Jimmy, Storebror och Jocke i samma lägenhet. Jag ringde min Storebror idag.

Storebror: "Jag vet inte vem jag ska ta med mig..."
Jag: "Jag känner nog ingen som kan missa en helg på Harry's..."
Storebror: "Men Harry's finns inte längre!"
Jag: "Nej just ja, är det kaos?"
Storebror: "JA! Och dessutom har Systembolaget flyttat så ingen vet var det är, första nyheten på GävleDala häromdagen var att det var kaos i Falun för att ingen hittade parkeringsplats när de skulle på Systemet..."
Jag: "Ehm... Trots att ni har en kvinnomördare som springer runt och hävdar att han blivit bortförd av den kinesiska maffian?!"
Storebror: "MEN DET FANNS JU INGA PARKERINGAR TILL SYSTEMBOLAGET!"

Nej. Just det. Jag är så dum. Jag måste verkligen lära mig att prioritera rätt. Alkohol först. Sen människor. Just det. Det är så det är. Nu har jag lärt mig.

Idag har jag och Jimmy ätit korv- och böngryta. Fast med potatis istället för potatismos. Nu ska jag dricka min kopp med kvällste och se efter om Jimmy lever. Jag ser honom knappt nu när jag och min dator flyttat in i köket.

The Bronx - Enemy Mind

Kommentarer
Postat av: carolina

jag hittade den på ica maxi! men alla städer har ju sin tid ;) jag blev jättestörd när den aldrig kom till in stad, haha ;)

2009-10-05 @ 22:55:28
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Carro

Det var verkligen helvidrigt, jag förstår inte riktigt hur man kan stoppa i sig något dylikt =p Nutellapizza lät verkligen inte som någon höjdare .. Jag har aldrig varit utomlands men det ska bli lite intressant att se vad som finns i London. Tur att man kan läsa menyerna ;D Lite besvärligare och chansa sig fram i något asiatiskt land kanske, haha .. Vem vet vad man då får i sig ;P



Jag tror faktiskt jag ska göra Potatismos till lunch idag, är lite småsugen på det :P



Ha en bra tisdag

2009-10-06 @ 08:34:13
URL: http://carrod.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0