Vi är inte såna som i slutet får varann.

Jag har ont i mitt huvud. Men är mätt i min mage. Så det är ju ett plus. Varm är jag också. Jag har gått runt halva Göteborg idag, det tyckte jag passade sig bra när det är femton minus utomhus. Ner på stan och sen gå hem igen, bort till något konstigt industriområde i Mölndal för att hämta ett paket på ett postkontor lååångt borta i ingenstans och hem igen, till Willy's för att veckohandla, upptäcka att allt finns där utom köttfärs så vidare till Ica Maxi för att köpa köttfärs. Och hem igen. Mycket promenerande med röda kinder och en iskall näsa har det blivit. Och en väldigt lång fika med Evelina. Ungefär 3 timmar satt vi där på fiket och diskuterade vilket sätt att mördas på som skulle vara värst. Hm. Ja.

Dagens middag:
Röd quinoa med grönsaksröra och quornfilé.

Tyyyyväääärr tog jag ingen bild på denna underbara skapelse, men ni får väl använda fantasin lite. Quinoan såg ut som röd quinoa brukar göra, grönsaksröran såg ut som lök, röd paprika, grön paprika och tomat brukar se ut när man hackat och stekt den och quornfilén såg ut som quornfilé brukar göra när man först marinerar den och sedan steker den.

Tror ni nu att jag sitter här och gör ner såna som har dagens outfit på sin blogg? Nej. Det skulle jag aldrig göra. Jag gör aldrig ner folk överhuvudtaget. Skulle aldrig driva med en annan stackars människa. Okej då. Jag vill bara bevisa för er att dagens middag ÄR roligare än dagens outfit.

Jimmy har köpt två påsar chips till hockeyfinalen inatt. Och jag har nyttig dag, hur mycket suger inte det? Nåja. Jag dricker lite te istället. Har ju bara druckit 5 koppar tidigare idag. Nu ska jag pussa på Jimmy. Han hatar mig.

Timo Räisänen - About You Now

Kommentarer
Postat av: Katinka

Jag håller på dig! Dagens middag är alltid intressantare än dagens outfit!

2009-01-06 @ 12:54:05
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0