Kör mig vart du vill.

Nu har jag precis skickat hem Evelina, himla jobbig människa det där. Kommer hit och äter upp all vår mat. Nej. Det var faktiskt jag som bjöd in henne på tacos. Och eftersom dagens middag bestod av tacos, som jag hoppas att ni alla vet hur det ser ut och hur man lagar, så tänker jag inte bjuda på någon dagens. Jo. Jag bjöd ju Evelina på dagens, och det är huvudsaken tycker jag. Mätt blev jag också.

Annars har jag mest visat för Jimmy vilken hemsk flickvän jag är. Igår hade jag sönder en av hans porslinstomtar när jag skulle städa undan julen. Säkert var det en dyr sak också. Herr von Lindroos är ju inte känd för sina Eldorado-grejer direkt. Jag som fortfarande var lite på konstigt humör började störtgrina, och det var så Jimmy hittade mig. Storgråtandes med massa porslin omkring mig. Jimmy blev nog mer förvånad över att jag var ledsen än över att jag haft sönder tomten. Idag lyckades jag ta bort hela hans spelningslista på Winamp. Det var inte meningen. Jag tröstade honom med att gå och köpa en julmust, och nu verkar han rätt så glad igen i alla fall. Tills imorgon när jag antagligen förstör något mer för honom. Haha.

Apropå det där med mitt konstiga humör. Kan man få PMS-besvär fastän man inte har mens? På den tiden jag hade mens så var jag alltid väldigt gråtmild av mig under den tiden på månaden. Så det kanske är nåt sånt som har gjort att jag har känt mig lite låg de senaste dagarna? Nej, jag är inte gravid. Jag äter mini-piller som tar bort allt sånt där jobbigt tjafs och det är helt sjukt skönt. Sparar pengar gör man också. Och så blir kroppen lite fucked up, men det bjuder vi på.

Dags för en dusch kanske. Och att sortera tvätten. För vi har varit duktiga och tvättat idag. Heja torkrummet! Det är en bra uppfinning faktiskt. En annan dum sak är att vi aldrig kommer ihåg att vi har en bastu i källaren. Den borde vi utnyttja lite mer. Bastu och öl. Minus öl, plus cider. Det vore nåt det.

The Delfonics - Love Won't Let Me Wait

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Usch och fy vad ni skulle snuska er i den där stackars bastun! :P

2009-01-08 @ 22:45:52
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0