30 September.

Idag är det DEN STORA GASBYTARDAGEN! Det betyder inte att alla Göteborgare träffas och byter gas med  varandra. Det betyder att vi får ny gas i spisen. Hurra! Kanske. Jag vet inte. Men gasbytarkillarna har redan varit här och bytt gasen i alla fall, så egentligen skulle man kunna säga att den stora gasbytardagen redan är över. Ungefär som julafton är över när julklapparna är öppnade. Men jag vill inte acceptera att den stora gasbytardagen är över redan 20 över 11, så jag tänker gå runt och vara lycklig över denna dagen ända tills ikväll.

Annars vill jag mest jobba. Det är tråkigt att vara hemma. Ge mig mera jobb! Fast egentligen har jag ju massa skolarbete att göra, så det är ju inte direkt som att jag är sysslolös. Och blir jag alltför sysslolös så har jag lite presenter att införskaffa till min kära make. Jaja. Han är inte min man. Det var ett himla tjat. Kan man inte få drömma lite? Pernilla Lindroos, ja, det låter bra det. Skolarbete var det ja. Undrar just vad jag ska göra den här veckan? Det kanske jag borde ha kollat upp redan igår. Nåja. Jag jobbar bäst under stress. Leker vi.

Nu ska jag faktiskt äta lite. Sen ska jag ta itu med skolarbetet. Och gå till Willys innan rushen börjar. Igår var det kö från kassorna (nähä?!) bort till läsken. Det är ungefär genom halva affären för er som inte har varit där. Jag skulle bara ha lite majs så jag gick hem istället. I ösregnet. Nu har hösten kommit till Göteborg, varsågoda att införskaffa paraply och regnkläder. Det kommer att behövas. Indeed. Jag har blåmärken i handflatan efter min vurpa inne på Sticky Fingers i lördags. Det är annorlunda.


The Ting Tings - That's Not My Name


Kommentarer
Postat av: hogie

Det är alltid höst i Göteborg!

2008-10-01 @ 11:36:26
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0