En tragisk dag.

Fuck fuck fucking fuck. Jag är på fruktansvärt dåligt humör. Eller jag var åtminstone. Nu är humöret lite mer likgiltigt. Jag vet inte vad det kom ifrån heller det dåliga humöret. En dag i Falun skulle jag gissa på. Fast det är bra för när jag blir såhär väldigt Hata-Falun-Deppig så blir jag desto mer plugg-peppad och det behöver jag just nu för att hinna färdigt med min turistrapport om Thailand tills imorgon. Så nej. Det blir ingen utgång för mig idag.

Ehm. Som att det ens var på tal? Lägga mina sista 100 kronor på att gå på Harry's? Haha. Jo säkert. Förrförra helgen gav jag Harry's min sista chans. Och när man tröttnar på ett uteställe efter bara 15 minuter i kön in så är det nog ett starkt tecken på att man aldrig mer ska ge det en chans. Nu har åtminstone alla mina kompisar slutat tjata om att det finns lediga lägenheter här och där som de vill att jag ska flytta in i. Nu har de en ny favoritreplik: "Säg åt Jimmy att flytta hit!" Ja. Visst fan får Jimmy flytta hit om han vill, känns ju dock lite onödigt när jag ska flytta ner till Göteborg till hösten. Men jag tänker ju inte stå i vägen för hans drömmar så om han vill flytta till Falun när jag flyttar till GBG så får han ju det...

Och vafan är det här för kommentar jag fick på mitt förra inlägg:

"Sant, fast ni som äter kött äter ju faktiskt jämt döda djur..så vad är skillnaden på att det är en råtta?" Ja, fan. Nathalie B. Du har rätt. Vi som äter kött vi äter ju allt dött kött. Hittar vi en död fågel på vägen så tar vi ju direkt upp den och börjar gnaga på den. Och bara jag ser en ko i en kohage så springer jag dit och bryter nacken av den och börjar tugga. Det var ju kanske inte just att det var en råtta som var det äckliga, jag hade nog tyckt det var precis lika äckligt att hitta en död ko min chipspåse. (Krävs dock en jävligt stor chipspåse för det. Men med tanke på vilket chipsmonster jag är så...) Det är ju precis som att vegetarianer/veganer inte kan ha krukväxter hemma för ibland när de blir hungriga så äter de upp sina kaktusar. Och alla homosexuella tycker att ALLA som har samma kön som de själva är skitsnygga och de blir kåta på allihopa. Och alla invandrare åker runt i BMW's med tonade rutor som de köpt för pengar de tjänat på att kränga stöldgods. Generalisera mera, vetja!

Nej. Förlåt. Nu ska jag sluta vara så jäkla bitter. Jag har inte fått någon mat idag det är därför jag beter mig som Bitch Of the Year. Och så saknar jag Jimmy fast han mest är full och inte vet vad han snackar om. Eller så är det jag som inte vet vad han snackar om. Men det är oviktigt. Nu ska jag spela lite gitarr så jag blir glad.

Manic Street Preachers - Send Away The Tigers


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0