Hipp Hipp Möhippa!

Igår var jag på möhippa. Det borde man vara oftare. Då får man tillfälle att göra konstiga och roliga saker utan att folk tittar konstigt på en, och om folk tittar konstigt på en så kan man bara säga att man är på möhippa. Vi började med att laga massor av mat och efterrätter hemma hos Jojo. Sandylicious gjorde en sjukt god kladdkaka, själv stod jag för rabarber- och nektarinpaj. Fast jag inte ens tycker om paj. Men baka kan jag ju, så det gick bra ändå.

Det var Maddyns möhippa förövrigt, för er som inte förstod det. Så när vi bakat och stått i ett tag så var det dags för själva kidnappningen. Vi klädde ut oss i indiska kläder, satte oss på en lövad traktorvagn och åkte upp till Sågmyra Marknad dit Jennifer fört sin stackars ovetande lillasyster. Sedan hoppade vi fram, drog på henne en indisk outfit, en slöja och sen åkte vi traktorvagn. Traktorvagn är grymt underskattat. (Utom på studenten, då är det överskattat och übertråkig.) Så där satt vi med indisk musik och trallade, folk kastade vatten på oss och skrattade mest. Yoshi var orolig för att guppen skulle få hennes lilla bebis att ploppa ut. Det hade jag tyckt var roligt. Hoho.

Det blev orientalisk danskurs sen i Borlänge. Jag är nog inte så bra på magdans, det är det där med höfterna tror jag. Jag är inte så bra på att knycka på dem. Annars var det roligt. Yoshi filmade alltihopa och jag är hemskt glad om jag slipper se det någonsin. Fast så kanske det beror på att jag stod och smygkikade lite på Maddyn hela tiden, och hon är sjukt duktig på att dansa så hon kanske inte är den jag borde jämföra mig med. Magdans-temat följde med resten av kvällen sen och kommer säkert att återkomma på bröllopet.

Sen åkte vi till Salutjärn och bastade, badade och grillade. Jag är rädd för mörka vatten. Och en aning klaustrofobisk när det gäller pyttesmå bastus med jättehög värme också. När jag gifter mig ska gästerna kasta chips istället för ris på mig. På Maddyn ska vi kasta makaroner och köttbullar. Att grilla kyckling är svårt och naanbröds-deg är skön. Annars fick vi lära oss att systrarna Grönberg Bjurén inte är så kräsna av sig. De påstod att de menade när det gäller mat, men det finns väl ändå en anledning till att det är de två som är gifta, (eller en gift och en snart gift) och inte vi andra? Maria är förstås inte gift, men hon är yngst i syskonskaran så hon har några år på sig.

Jag fick huvudvärk sen, det var dumt. Berodde troligtvis på det enorma åskvädret som tornade upp sig. Huvudvärken blev inte bättre av att gå på Harry's vill jag lova. Jag hade huvudvärk, svetten rann och dessutom hade jag fått för mig att någon skulle sticka en kniv i ryggen på mig. Det berättade jag för Krister som tittade konstigt på mig. Annars var Harry's mest sugigt som vanligt. Jag vet, jag vet. Det beror på min inställning. Men saken är den att det är lite som när man besöker ett gammalt koncentrationsläger, det spelar ingen roll hur mycket man än bestämmer sig innan man går in för att nu ska vi ha jävligt kul, väl inne är det ändå en jäkligt obehaglig känsla.

Roligast hade jag nog när jag stod med Rosén och vi skulle hitta ett ragg åt honom. Rosén ville ha en MILF, eller egentligen vem som helst. Lång var ett plus. NÄHÄ?! Jag berättade för Rosén att jag brukade vara i Skövde då och då, eftersom jag har pojkvännen i Falköping.
- "Spelar han hockey?" Svarade Rosén. Undrar om det är något hockeykillar måste veta om andra killar?
- "Inte nu..."
- "Men han har gjort?"
- "Eeeh.. Ja."
- "Precis som alla dina killar, vet du varför?"
- "Haha. Nej?"
- "För att vi hockeykillar gillar vackra tjejer!"

Haha. Och här har jag alltid gått och trott att hockeykillar gillar ALLA tjejer? Ack, så jag bedrog mig.

( På tal om min pojkvän, vad pysslar han med egentligen? Här går jag och saknar honom så att jag har ont i magen och så kan han inte ens svara på ett sms. Hmpf. Nu sover han visserligen och det är säkert därför, men ändå. )

Idag är jag mest bitter och självmordsbenägen och tycker att alla är dumma i huvudet. Precis som alltid när jag varit på Harry's kvällen innan. Det hjälper alltså inte att man varit där på möhippa, alla 40+ gubbsluskar är lika äckliga för det och alla sönderblonderade puckobrudar är exakt lika dumma i huvudet och ger en rysningar ändå. Men annars var det en sjukt rolig dag och hade jag inte haft så ont i huvudet kanske jag hade orkat ha roligt på Harry's också. Såpass som det går alltså.

Nu ska jag sluta vara på dåligt humör och gå och duscha av mig Harry's-bitterheten. Men först måste jag gå och titta varför Hugo och Alva skriker så mycket alldeles efter att någonting lät KRASCH ute på gården. Jag vill till Falköping. Jag vill på Peace&Love. Jag vill till Sicilien. Jag vill till Göteborg. GE MIG NÅGOT SOM TAR MIG NÅGONSTANS!

Snook - Längst Fram I Taxin

Kommentarer
Postat av: bella

nämen titta, en till hängiven hives-älskare! blire det hultan om några dagar då? ha det kanon! :)

2008-06-08 @ 18:08:17
URL: http://brutalabella.blogg.se/
Postat av: Unni

Snook - förr, nu, föralltid <3

2008-06-08 @ 23:25:46
URL: http://picapica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0