Blä-Lördag.

Jag är arg på min karl. Vilket är rätt meningslöst eftersom han inte ens vet om att jag är arg. Och jag har ingen lust att berätta det för honom heller så jag går mest runt och är tjurig för mig själv. Förresten är jag 98% säker på att han inte ens skulle förstå varför jag är arg på honom eftersom han säkerligen inte ens minns att vi pratade i natt. Så tjurig för mig själv it is. På en lördag. Fy fabian.

Igår var det cocktailparty hos Bellund och Robster. Jag hade världens huvudvärk och fick bara i mig en drink, men det var trevligt ändå. Angelica gjorde goda drinkar. Hanna planerade sitt bröllop, och då menar jag SITT ALLDELES EGNA bröllop. Robster ska viga henne. Bellund är numera kallad för regeringen. Sandylicious spelade gitarr och gav mig djupgående psykoanalyser. Krister och jag planerade att mörda Sandy, när inte Krister såg dubbelt och skrämde små barn på gården vill säga. Maria var mest trött hon också och Daniel lekte cykelexpert. Men mest var vi ledsna och chockade över att Scatman är död. Och har varit det länge dessutom. 1999 dog han. Varför tar de inte upp sånt i media?

Idag har jag läst bok i solen och nyss kom jag hem från en 1½ timmes powerwalk. Ehm. Promenad kan man säga på vanlig svenska. Men jag tänkte vara lite Ebba Von Sydow-ish. Halvvägs genom promenaden mötte jag Johnen i hans flashiga Bä-äm-wä. Johnen tyckte jag var galen som gick så långt. Ett tag tyckte jag också det, när värmen var som värst och det inte fanns någon skugga någonstans. Nu känner jag mig mest nöjd och hungrig. Lite tjurig också förstås. Jävla Jimmy. Och så undrar folk varför jag är trött på alkohol? Hmpf.

Queen - Hammer To Fall

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0