Vad folk än säger.

Fan, vilket stört teveprogram jag tittar på just nu. Om någon 11-åring som är helt fixerad vid sitt utseende och har löshår, solar solarium och får manikyr typ en gång i veckan. Och hennes mamma tycker att det är helt okej och berättar hela tiden för dottern hur tjock hon är. Fast hon väger kanske 30 kilo. Vissa borde ju inte få ha barn. "Man måste vara snygg annars får man inga kompisar!" Säger både mamman och dottern trots att dottern blir mobbad i skolan för att hon beter sig som hon gör. Och så är det en 15-årig tjej som solar solarium 5 gånger i veckan och stannar hemma från skolan om hon inte känner sig tillräckligt brun. Jag får ångest. Jag vill bara hämta de där tjejerna och berätta för dem hur fel de har. Inte för att de skulle lyssna, men då har jag åtminstone gjort ett försök.

Jag har aldrig ens solat solarium eller tagit en sån där soldusch i hela mitt liv. Fast jag kan ju erkänna att ända fram tills jag gick på gymnasiet gick jag i långbyxor  året om för att det var ett sånt himla tugg om hur blek jag var på alla hela tiden. Det var det enda Peter sa till mig under hela sjuan och åttan tror jag, hur blek, ful och fet jag var. Ja, hej. Jag är en 53-kilos tjockis. Tur att man växer ifrån sånt där. Att bry sig om vad folk säger alltså, jag växte förstås ifrån de där 53 kilona också, men det är en annan historia som inkluderar mycket chips och dip. Haha. Undrar vart fan självförtroendet kom ifrån egentligen för nu springer jag ju i kjol och klänning hela tiden?

Nu ska jag återgå till det hemska programmet, sen när det är slut ska jag upp till tvättstugan igen och fixa med tvätten. Och fortsätta packa och packa och packa. Är jag riktigt duktig och packar allt idag så har jag bara städandet kvar att göra imorgon. Utan dammsugare. Det blir ju skitroligt. NOT!

The Click Five - My Girlfriend Forgot Me This Christmas

Kommentarer
Postat av: Saturnine

Hah! ExtremsportarN Bosse som städar utan dammsugare, ooooh ;D Är det för att du är en sån dammsugare själv annars? HAHAHA ;D Ja, jag menar bakverket ;) PUSS!

2008-12-12 @ 22:15:02
URL: http://saturnine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0