Gned du någons lampa?

Det har nog aldrig känts så jobbigt att åka i från Jimmy som det gjorde idag. Det är nog första gången jag riktigt kände att fan helvetes jävlar, vad det är jobbigt att vi ska bo så långt ifrån varandra. Även fast tågresan hem var den roligaste tågresan på... Ja. Någonsin. Det var ändå jävligt jobbigt och det är så jävla pissigt att helgerna ska vara så korta och veckorna så långa.

Nåja. Helgen var åtminstone väldigt bra, fastän den var så kort. Jag har varit på lunch hos svärmormor, eller vad det heter. Jimmys mormor. Sen var vi och tittade på en lägenhet till Jimmy. Som han måste köpa för jag ska åka till honom och tvätta då i höst. Det ingick tvättmaskin, det vill jag och Evelina också ha. Det får vi nog inte, så då kan jag låna Jimmys tvättmaskin. Kan det bli bättre? Att lägenheten var väldigt jättefin gjorde ju inte saken sämre heller.
 

På kvällen var det fest hos en Anna och roligast var kanske att DJ har fyra spisar. Medan Anna bara hade två. Själv var jag mest varm och trivdes väldigt bra trots att jag knappt kände någon förutom Jimmy. Det bar av till Skövde sen och jag och Annica satt och citerade Smala Sussie hela tågresan. Vi hade iaf roligt, även om resten av vagnen kanske inte hade det. Annars drack jag mest Passoã och var glad. Sen tokdansade vi på Krikelin. Eller kanske fuldansade mest. Jimmy himlade bara med ögonen åt mig när jag kunde hela texten till Mr.Cool, Upp å Hoppa och någon Lena Ph låt. Den om snygga skjortor, passade ju in på Jimmy då. Haha.

- Vi knullade inte inatt va?
- Jo, jag tog ju dig med en strap-on, känner du inte det?
- ....

Jag älskar när jag får den där trötta blicken av Jimmy. Mouahahahaha.

Idag har det varit bakisdag och jag vaknade av att jag fick mobilen i huvudet. Det var Maddyn som ringde, och det var ju faktiskt ett trevligt sätt att bli väckt på. Synd att jag inte var hemma då när hon för en gångs skull var det. På Maddyns och Jacobs bröllop i sommar blir det pizza. Under vigseln kommer de att skicka runt en meny som alla gäster får välja ur. Eller så var det jag som hittade på det och Maddyn verkade tycka att det var en bra idé. Själv har jag mest klänningsbekymmer och funderar över hur jag ska få Jimmy att inte supa sig askalas på midsommarafton så att han är i någorlunda form på bröllopet. Jag kanske kan lura i honom att han är gravid och inte bör supa?

På tåget hem hade jag sällskap med Jocke. Ja jäklar ja, vi hade det trevligt. Vi fick en ny kompis som säkerligen kommer att följa med på Peace&Love i sommar så pepp som han var. Jocke och den nya kompisen snackade tekniska prylar, själv har jag ju en hel blogg som bara handlar om alla iPods, mobiler och datorer jag vill köpa. Jocke blev arg sen för att tågvärden drog roligare skämt än Jocke. I Örebro blev vi polare med en café-ägare från Värmland. Det var först en besvikelse att han inte var från Närke, men blev ett upplyft när han var från Värmland och Jocke fick diskutera Pölsa med honom. Sista biten från Örebro till Falun fick av autograf av tågvärdinnan och så såg vi på Aladdin på Jockes iPod. Aladdin är en rätt tragisk film, alla är så ensamma.

"Väckte du mig, gned du någons lampa, bjöd du ut mig, och nu helt plötsligt gör du slut med mig? Jag tror inte det, inte just nu! DU SKA HA TRE ÖNSKNINGAR SÅ SÄTT DIG!"

Nu är det senaste uttrycket: "Gned du någons lampa?"  Tätt följt av: "Herr Tvivlar-Mustafa!"

Nu är jag hemma och har hjärtesorg. Eller vad man ska säga. Är tönt-kär om det låter bättre. Nåja. Snart bor jag i Göteborg och då är det bara 1 timmes tågresa till skillnad mot 5 timmar som det är nu. Nu ska jag sova sova sova. Imorgon är det geografiprov som gäller. Skönt att vara ledig åtminstone. Jag ska nog bara göra ingenting för JAG TRIVS SÅ BRA I MITT RUM!

The Smiths - Ask

Kommentarer
Postat av: jcoke

Man gnider inte bara folks lampor sådär.

2008-04-07 @ 10:34:51
URL: http://jcoke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0