Äntligen, nu är jag här!

Nu är jag här. Seså. Ingen anledning att oroa sig. Jag lever. Blogg.se har varit ur funktion men nu är vi igång igen. Så nu behöver ni inte vara oroliga längre. Jag vill ju inte göra alla mina tusentals läsare besvikna, hur skulle det se ut? Men nu har ni ju haft tid över till annat, kratta löv eller vadsomhelst.

I lördags var det ju meningen att vi skulle dricka full. Och med vi så menar jag mig själv, Jimmy, Freddie och Johan. Jag är inte så bra på att dricka full längre. Jag vet inte hur man gör. Att det sedan skulle vankas Harry's efteråt gjorde ju inte saken bättre direkt. Det bästa var i alla fall kommentaren: "Jo, men det riktigt lyser toffel om dig!" Som Jimmy fick höra. Stackars liten. Han har det inte lätt. Jag är mest glad att han rakat bort den där jävla mustaschen faktiskt. Att han sen alltid hittar på nya sätt att jävlas är ju en annan historia. Den här helgen har han mest gått runt och mumlat någonting om att jag drar över 88'or i tält på festivaler. Jag förstår inte vad han får allt ifrån? Skulle jag göra nåt sånt? Det kan jag väl aldrig tro... *visslar lite oskyldigt*

Igår var jag fastighetsmäklare och fick ta emot TUSENTALS samtal angående lägenheter i Göteborg. Eller ja. Åtminstone två. Jag, Jolin och Evelina har redan lyckats drömma oss bort till när vi sitter på våran stora balkong med varsin silvermink i handen och njuter av solnedgången. Mest Evelina förstås. Själv är jag mer imponerad över helkaklat badrum och etage-våning. Bara för att det låter glassigt men säkerligen inte alls kommer att vara det. Men nu är det på gång åtminstone och det känns helt sjukt bra!

Nu ska jag gå tillbaka till jobbet och bråka med småknoddarna. Ikväll bär det av till Ejendals för att titta på hockey. HEJA MORA! Skojar bara. Det där skrev jag bara för att jävlas med Jimmy. Mitt liv går mest ut på att göra Jimmys liv ett helvete. Första april idag också. Undrar om man skulle ta och luras lite med någon? Hihi.

The Courteeners - Cavorting

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0