Tänk på allt roligt jag har missat och alla läppar jag aldrig fått kyssa.

Idag är det 2 veckor kvar till julafton och jag är osedvanligt pepp. Tror det beror på att jag för första gången på x antal år är ledig alla mellandagarna och nyår. Vilket betyder att vi ska åka till Sågmyra och fira både jul och nyår, yay! Nä. Nyår ska vi faktiskt inte fira i Sågmyra, då ska vi befinna oss på hemlig ort och fira min mammas födelsedag. Men det kommer att vara någonstans där det finns snö i alla fall. Hoppas jag. 
 
11 dagar i Sågmyra innebär ju också att jag kommer att hinna med att träffa kompisar, grilla korv i skogen, gå på hockey, åka till Tomteland och fira juldagen på Harry's i Falun! Ett av ovanstående påståenden kan vara hittepå, ni får själva gissa vilket. Förresten har jag hört att det senaste är att man går ut på annandagen istället för juldagen? Finns det någon ungdomsmänniska därute som vill bekräfta eller dementera detta?
 
Nog om detta. Nu ska vi prata om det viktigaste som finns att prata om såhär års: Tomten! Nä. Skojar bara. Vi ska prata om vad jag önskar mig i julklapp. Är ni redo? Fram med anteckningsblocken.
 
 
  • En fin tavla med det här utomordentliga Morrissey-citatet. Finns på Grandpa.
  • En mugg med Göteborgs-motiv, finns lite här och var här i stan. Porslinsbutiker etc.
  • En snygg klänning från Lindex som jag kan hänga i garderoben
  • Kokboken Mitt Barn Äter Allt eftersom mitt barn numera är 5 år och äter ingenting
  • Nu när jag blivit en True Belieber behöver jag såklart en tröja med det eminenta "My Mama Don't Like You And She Likes Everyone"-trycket. Stämmer dock inte alls då min mamma knappt gillar någon.
  • Och ja, den där muggen i högra hörnet behöver ju inte ens beskrivas. Finns här.
Önskar mig också en pyjamas, men jag vet inte vilken, bara att den inte ska vara av satin och inte ha skjorta utan typ linne/t-shirt och byxor. Som vanligt önskar jag mig också mattor till vardagsrummet och matsalen men jag vet aldrig vilka jag vill ha så det kommer väl att förbli tomt och kallt på golven där några år till.
Sedan önskar jag mig också lite andra bakböcker men det är samma som jag aldrig fick förra året så ni kan ju bara klicka på önskelista-kategorin så kommer de upp. 
 
Sådär. Det var allt jag hade på hjärtat för idag. Nu ska jag klä på mig och tvinga med mig min familj till Liseberg. Det är väl kanske mest Jimmy som måste tvingas, Ofelia blir nog lättare att få med. Ja. Ha det så fint tills vi hörs igen ärade publikum. Kom ihåg att det blir jul även om ni inte hinner med allt ni tror att ni måste hinna med. 
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Barn o mat skulle kunna skriva en uppsats om. Blir nästan arg på vänner vars barn som äter i stort sett allt. Hur gör de? Jag tycker att kag har kämpat med båda sen de tog sin första smakportion. Dessutom har de jj en pappa som är väldigt kräsen. Känns som det är jag som får ta skiten o äta korv mìnst två dagar i veckan...

Svar: Ofelia äter in princip: potatis, pasta, all sorts ost, oliver, majs, tomat, morot, avokado. Det är det. Hon åt ju allt förut men det känns som att hon "lär sig" mer och mer varje dag av olika kompisar vad som är "äckligt" och inte.. Vi får kämpa på helt enkelt! Förhoppningsvis växer det väl bort någon gång, eller så blir de såna där konstiga människor som inte gillar mat..
Pernilla

2017-12-13 @ 13:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0