Hej, mitt vinterland!

 
Se så mycket snö det kommit i Mölndal i natt! Nej, nu ljuger jag igen. Uppmärksamma läsare ser ju att det står Sågmyra på skylten. Vi åkte upp igår kväll och här finns det snö minsann! Jimmy testar skidspåren och jag och Ofelia har varit på låååång vinterpromenad och det bästa av allt; man slipper slita upp henne ur vagnen när hon sover som bäst när man kommer hem utan man kan låta henne ligga kvar och sova så gott på verandan. Sweet! Älskar att det är vinter när det är vinter. Så vi stannar kvar här i några veckor och åker hem igen när vi vill ha vår i slutet av februari. Men oroa er inte, jag kommer nog baka och laga mat här också. Annars finns det ju förhoppningsvis en och annan snickerskaka att blogga om. Nu ska jag fortsätta njuta av massor, massor med snö och att det faktiskt är behagligt att vara utomhus fastän det är -9 grader. Bebisost finns det också! Kan det bli bättre?

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Oj, vilket härligt vinterland. Man väntar ju sej att tomten ska komma med renarna och släden var som helst.

Njut så mycket om du bara kan,
kram

Svar: ja, riktigt härligt är det :) och mer och mer snö kommer det så den enda som är glad över det är jag, resten av familjen bara fräser någonting om att skotta. förstår inte alls vad de pratar om ;)
kramar!
Pernilla

2013-02-08 @ 23:04:04
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Håller med! Är det vinter så ska det vara det på riktigt. Precis som sommar. Förstår att ni emigrerar ett tag! Är Jimmy pappaledig ett tag nu då?! Underbart att kunna ställa vagnen ut. Förstår precis vad du menar.... Ha det uuunderbart!! Ser fram emot en o annan snickerskaka...

Svar: ja, regn & slask-vintrar orkar jag inte med. mycket snö vill vi ha! nej, jimmy har vi skickat hem igen nu så kommer han upp igen om två veckor när han ska åka vasaloppet, så det är bara vi tjejer som emigrerar ett tag :)
Pernilla

2013-02-09 @ 07:13:18
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Kim

Ironiskt hur det är snö här nere nu också!
Men inte lika mycket och inte lika vit som i Sågmyra gissar jag...

Svar: nej, och den regnar säkert bort snart också ;) här har det också snöat ända sen vi kom, verkar inte som att det nånsin tar slut...
Pernilla

2013-02-10 @ 10:40:57
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Lotta Ekberg

Snöat i mölndal hela helgen jue :D
Hoppas ni har det bra där uppe. Du hänger aldrig något på öppna förskolan med ofelia förresten ?

Svar: har snöat här också hela helgen ju ;) vi har inte varit på öppna förskolan ännu men jag tänkte börja gå när vi kommer hem igen, om du menar den som kyrkan har? alla andra låg så himla långt bort har jag fått för mig?
Pernilla

2013-02-10 @ 16:05:43
URL: http://ekbergcharlotte.blogspot.com
Postat av: hogie

Skönt med snö! Ljust och gött. Igår pratade mamma dalmål. Tills jag upplyste henne om att det var östgötska hon faktiskt pratade. Stackare. Börjar bli gammal vet du.

Svar: fast östgötska är ju lite mer imponerande, tycker det är väldigt mycket svårare att härma än dalmål. fast det kanske beror på min uppväxt...
Pernilla

2013-02-11 @ 14:09:40
URL: http://hogieskill.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0