Jag är den som stal alla dina ord och sedan lärde dig att prata.

Om jag inte tycker särskilt mycket om hashtaggen #healthy så är jag desto mer förtjust i hashtaggen #flamingofredag. Det var Russinet som införde denna finfina fredagstradition som kort och gott går ut på att du dricker en drink på fredagen och sedan lägger upp en bild på instagram och taggar den med #flamingofredag. Har du inte instagram så kan du ta dig en fredagsdrink ändå. Har du inte tid att ta en drink på fredagen så kan du lika gärna ta den en annan dag. Det är inte så himla noga. Jag har kanske inte varit bäst i världen på det här med #flamingofredag, men det ska det bli ändring på! Förra fredagen drack vi en finfin kaffedrink här hemma, det kan ni också göra om ni känner er lite trötta och drinksugna imorgon.
 
Cafétino Kaffe
 
1 drink
 
1 kopp varmt gott kaffe
6 cl cafétino kaffelikör (eller någon annan kaffelikör)
lätt vispad grädde
 
Blanda kaffet med likören.
Toppa med lätt vispad grädde.
 
Låt er inte avskräckas av det fruktansvärt krångliga receptet, det är värt det! Jag som inte alls är någon kaffedrickare trodde att jag skulle göra som vanligt och tröttna när grädden var slut men jag satte i mig hela. Jag behövde inte ens tvinga i mig, det var riktigt gott. Så orkade jag hålla mig vaken genom en hel film också efteråt. Inte så dumt. Imorgon är det #flamingofredag igen. Haka på vetja!
 
The Soundtrack Of Our Lives - Underground Indian

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons Kök

Hugaligen, vilket invecklat recept:) Helt säkra på att det är gott, kaffedrinkarnas tid är här igen känns det som, nu när det plötsligt är höst ute.
Flamingfredag tar vi imorron, fast då utan # :)
Hoppas din helg blir kanoners,
kramar

Svar: men idag blev det ju plötsligt sommar igen, eller så är det min feber som gör det för jag har svettats som en gnu hela dagen och bara velat slänga mig i poolen och ligga där och sippa fruktdrinkar istället :) Men det får väl bli imorgon, då är det ju fredag igen!Kramar!
Pernilla

2013-08-15 @ 22:48:10
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Emmy

Ha ha... Du är så underbar. Jag hoppas ingen blir avskräckt att det svåra receptet för kaffedrinkar gillar jag. Oftast slår vi rom i som Moma brukar göra, men det är för att Berra tror att han i ett tidigare liv levt i Karibien.

Svar: Nej, man vill ju inte skrämma bort någon med svårlagad mat eller dryck ;) rom i kaffe har jag aldrig ens testat, men så är jag ju ingen kaffedrickare heller, vem vet, i höst kanske det händer!
Pernilla

2013-08-17 @ 21:00:26
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Kim

Jag har själv varit lite dålig med #flamingofredag ett tag, men nu när jag är tillbaka på jobbet med rutiner och så, kan det bli ändring. Mer drinkar helt enkelt!

Svar: vi ska ju ha en gigantisk jädra #flamingofredag tillsammans snart, det blir fina grejer det!
Pernilla

2013-08-19 @ 18:44:55
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Tina N

Krångliga receptet...haha..du är ju bara för söt du! ;)

Snacka om att bli påverkad..helt plötsligt har jag fått en massa Håkan Hellström låtar i min spotify.. ;)

När vi ändå är i gång...förklara för Tant Kaka hur det där med hashtaggar fungerar??

Svar: haha, ja så är det med herr Hellström, för eller senare trillar man dit ;)
jo, alltså, när du hashtaggar en bild med nåt (exempelvis #healthy då) så kan du gå in och söka på healthy i sökfunktionen på insta, och då kommer alla bilder som folk har taggat med healthy upp där. men gör inte det, sök på flamingofredag istället, det är trevligare ;)
Pernilla

2013-08-20 @ 12:07:14
URL: http://frkkaka.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0