Slösa inte dina ord på mig, jag behöver ingenting som du kan ge mig.

Det är söndag, klockan är 13.12 och jag har precis klivit upp ur sängen och sitter och äter en skål flingor med mjölk. Så kan det vara när man är ung och galen och är uppe och rumlar hela nätterna. Och så kan det tydligen också vara när man inte är jätteung, inte alls galen och ja... "rumlar" vet jag inte riktigt om jag skulle kalla det när man mest ligger och vrider och vänder sig och försöker hitta en ställning som går att sova i. Så vad gjorde jag för helt crazy lördagsfun igår då?
 
Jag åt Risotto Med Parmalindad Fläskfilé, en helt okej alldeles utmärkt finfin lördagsmiddag om ni frågar mig. Sen åt jag godis och tittade på Straw Dogs (originalversionen från -71. vi verkar ha snöat in på Dustin Hoffman i sina unga år här hemma och jag trodde det skulle vara någon slags komedi, men inte ens jag har så sjuk humor). Jimmy tittade också på filmen men han snörvlade mest och drack te mot sin onda hals istället för att äta godis.
 
Vildare än så var det alltså inte. Och det blir nog inte så mycket vildare än så idag heller, jag ska börja med att göra mig en kopp te så att jag kanske vaknar till liv. Sen får det nog bli en söndagspromenad, gärna en lång så att jag kan somna av ren utmattning ikväll. Fast just nu känns det som att det inte skulle vara några problem alls att somna med huvudet på tangentbordet vilken sekund som helst...
 
The Killers - Mr. Brightside

Kommentarer
Postat av: Amy's piece of cake

Rumla runt, inte gör väl du sådant? ;) Tyckte jag såg någon bild på dig skymta förbi här för ett tag sedan... du är så nätt och fin!

Svar: neej, här rumlas ingenting, jag håller mig vaken om nätterna ändå av någon konstig anledning, men det är väl bra övning inför det som komma skall ;)
Pernilla

2012-09-16 @ 14:54:51
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.se/
Postat av: Mårtenssons kök

Det tycker vi också, om du frågar oss. Ja, alltså att det är en finfin lördagsmiddag du har här.
Hoppas verkligen att du får sova inatt, annars kanske du kan fortsätta jakten på det försvunna korvbrödet:)

Ha en skön söndagskväll och sov så gott
Godnattkramar,
Mårtenssons

Svar: hahaha, ja korvbrödsjakt är kanske det som hjälper mot sömnlösa nätter. istället för att räkna får :)
Pernilla

2012-09-16 @ 19:42:51
URL: http://martenssonskok.blogspot.se/
Postat av: Kim

Det är väl någon annan som rumlar runt kan jag tänka mig (förutom jimmy då). Är lite avigt inställd mot fläskfilé, men med bacon, ja allt blir ju fantastiskt med bacon!

Svar: jag har också tröttnat lite på fläskfilé, men med bacon runt och precis lagom länge i ugnen så blir det ju faktiskt riktigt saftigt och gott. och om inte annat så sitter det ju aldrig fel med risotto!
Pernilla

2012-09-17 @ 19:15:40
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0