En oupptäckt värld.

Jag har skickat iväg min fästman på pokerkväll (kodord för att de ska få ha kostym, röka cigarrer, dricka whiskey och känna sig viktiga medan de sitter och gubbljuger) och har fredagskvällen för mig själv. Innan jag skickade iväg Jimmy lyckades jag tappa bort ett korvbröd, när jag för första gången i hela mitt liv "lagar" korv med bröd till "middag" så lyckas jag alltså tappa bort ett korvbröd. Det har fortfarande inte kommit fram så om ni besitter några siarförmågor och kan se korvbrödet framför er så får ni hjärna hojta till, jag vill inte gärna hitta det alldeles grönt och luddigt om en månad i städskåpet eller nåt... Ja. Det var väl mest det jag hade på hjärtat. Ha en fin fredag och må erat fredagsmys bli förskonat från borttappade korvbröd!
 
Giant Giant Sand - The Sun Belongs To You

Kommentarer
Postat av: Charlotta

HAHAHA! Men hur lyckas man? Jag är precis likadan, så vänta du bara. Ligger säkert i skafferiet eller typ i ett mjölkpaket eller något...

Svar: nej, jag förstår verkligen inte vart det har tagit vägen, det har fortfarande inte kommit fram... jag har till och med kollat i badrumsskåpen!
Pernilla

2012-09-14 @ 22:02:15
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: sofie mumsfillibaba

Det var bullen i ugnen som åt upp det. Eller Jimmy som jävlas lite med dig när han ändå inte skulle vara hemma....

Svar: ja, bullen i ugnen får det gärna vara för vi är fortfarande lite oense på tillväxtfronten, så om den ser till att jag äter och sedan glömmer att jag ätit så känns det ändå helt okej ;) eller så kanske jimmy tog med det att ha som insats i pokerspelet i brist på kontanter...
Pernilla

2012-09-14 @ 22:12:23
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Du måste nästan vara snurrigare än mig för även om jag blandar ihop helgerna i min almanacka så håller jag reda på mina korvbröd. Milia är annars duktig på att gömma saker typ i en påse, stoppad i en handväska, nedbäddad i en dockvagn som ställts i lekstugan. Det berättar hon glatt efter att jag letat efter bilnyckeln i en halvtimme.
Hoppas Jimmy vinner stort. Om det nu inte är klädpoker för då är det kanske roligare om han kommer hem efter ett par förluster...

Svar: haha, det påminner mig om en kompis som gick och gömde allas digitalkameror på en stor fest vi hade för att kamerorna inte skulle bli stulna, det var bara det att han glömde berätta för oss att han gömt dem så alla blev jätteoroliga och trodde att deras kameror blivit stulna :) men det där korvbrödet.. det verkar vara förevigt förlorat..
Pernilla

2012-09-14 @ 23:10:07
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: Eleonore

Mys med egen kväll, synd att korvbrödet kom bort bara! Jag har en tendens att tappa bort mat och godsaker och då återfinner jag de oftast på fönsterbrädan eller i skåpet ovanför kylen :P

Svar: jag har inte hittat korvbrödet ännu och kan absolut inte komma på något mer ställe att leta på, så jag har gett upp hoppet om det ;)
Pernilla

2012-09-15 @ 09:42:26
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Amy's piece of cake

Hahaha, du är för underbar du!

Poker, låter najs. PS. Vann han något? Eller de spelade kanske om äran?

Svar: neeej, han vann ingenting, inte ens ett litet tröstpris kom han hem med... om man inte räknar en rejäl förkylning ;)
Pernilla

2012-09-16 @ 13:27:15
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.se/
Postat av: Emma ❀ My Inspiration

haha hoppas du hittar korvbrödet innan det blir dåligt.. ;) Vackert ljusfat by the way, tända ljus är ju så mysigt :)

Svar: haha, det hoppas jag med :) tack så mycket, det är faktiskt ett vanligt tårtfat som jag ställde lite ljuslyktor och kakformar på i ett försök att vara lite kreativ och det blev ju riktigt bra!
Pernilla

2012-09-16 @ 13:36:59
URL: http://myinspiration.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0