Det finns saker som du jagar efter och saker som jagar dig.

 
Fredagkväll och på facebook har barnfamiljerna tävling i vilka som myser mest och resten i vem som kan tagga flest kompisar i vilken fredagsaktivitet de nu ägnar sig åt. Själv äter jag zoo-klubba, dricker pepsi och sitter faktiskt inte och stirrar på pappersbollarna som hänger i taket i vårat sovrum, det var bara det att de är lite mer estetiskt tilltalande än Criminal Minds som jag egentligen tittar på.
 
Ja, jag är ensam hemma förresten. Jimmy är på AW och frågade till och med om lov innan. Jag svarade att jag väl ringer om det är bebis på G så får han sitta och vara full på förlossningen. "Ja, det måste jag nog vara ändå om jag ska klara av den pärsen!" Säger han då. Om HAN ska klara av den pärsen?! Det är väl ändå mig det kommer att vara jobbigt för, eller har jag missat någonting i evolutionen?
 
Bebis är fortfarande pluttig dessutom, så jag får åka och göra CTG, gå på UL och mäta magen 3 ggr i veckan tills den behagar att komma ut. Så nu har jag nåt att göra de flesta av veckans dagar, och så slipper vi köpa en badbalja för bebis kan bada i en tekopp. Men den mår bra och är pigg. 26 rörelser/timmen är det ungefär där i magen tydligen, inte underligt att man vaknar x antal gånger varje natt. Och nej, jag skojar om det där med tekoppen. Så liten är den faktiskt inte. Eller så stora tekoppar har jag faktiskt inte, beroende på hur man ser på saken.
 
Annars så har jag knappt gjort någonting alls på hela dagen, jag gick till Ica Maxi och handlade mig lite fredagsgott. När jag stod i kassakön så ställde det sig två poliser bakom mig och jag stod och skickade önsketankar till alla jag känner att de skulle ringa mig just då, bara för att det hade varit så himla roligt att svara i telefonen, titta lite nervöst på poliserna och sedan viska högt i telefonen: "Jag kan inte prata om det just nu, jag står lite dåligt till!" Men ingen ville ringa. Det var just typiskt, aldrig får man ha riktigt roligt.
 
Cloud Nothings - No Future/No Past

Kommentarer
Postat av: Susann

Härligt att ni mår bra allihop!!!
Kramar!!!

2012-10-05 @ 21:32:50
URL: http://liladrommar.blogg.se
Postat av: sofie mumsfillibaba

Lilla magen!! Är du på östra och kollar den så får du komma förbi någon dag.
Ja, VÄNTA DU BARA tills du själv sitter där o tävlar i mysigast fredag!!:)

2012-10-06 @ 12:56:44
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Amy's piece of cake

Underskatta inte Jimmys del i det... det kommer att vara jobbigt för honom också, lovar. :)

De sista 4 veckorna växer bebisen ca 250 gram/vecka så det är då den gosar till sig och lägger på vikten lite mer. När var det beräknat? Har för mig att du ska ha snart, men jag kan ha tagit fel.

2012-10-06 @ 13:49:20
URL: http://amyspieceofcake.se/
Postat av: Kim

Jag slafsade ju musslor i soffan, ett öga på tv:n, ett öga på datorn. Myyyyyyys?
26 rörelser i timmen?! Herreminje. Slippery little bastard som de sa i Pretty Woman.
Ska bli najs att ses!

2012-10-07 @ 15:13:36
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Emma ❀ My Inspiration

haha killar.. ;) Myspysigt med en bebis!!

2012-10-07 @ 20:12:53
URL: http://myinspiration.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0