Du googlar allt du ser istället för att titta på det.

Idag är det fredag och jag är fredagspepp! Väldigt trött, men fredagspepp. Och vad passar väl då bättre än en liten fredagsdrink? Som visserligen var en torsdagsdrink då jag serverade den igår då jag hade middagsbjudning här hemma, men jag försäkrar er om att den går precis lika bra att dricka på en fredag också. Skräms nu inte bort av den läskiga färgen, det ÄR en god drink. Jag lovar.
 

 
2xT
 
för 1 drink
 
2 cl vodka
1 cl pepino cactus
1 cl blue curaçao
2 cl tranbärsjuice
passionsjuice
 
Blanda vodka, pepino, blue curaçao och tranbärsjuice.
Häll upp i isfyllda glas och fyll på med passionsjuice.
 
Man kan låtsas att det är en halloween-drink så blir det så bra så med den gröna färgen. Eller så kan man låtsas att det är någon slags hälsodryck, det är ju nästan ännu bättre. Som en broccoli-smoothie till exempel.
 
Här hemma blir det dock inga fredagsdrinkar ikväll, jag är mest lyrisk över att På Spåret har säsongspremiär. Ja, på riktigt till och med. Det blir fint det. Och imorgon får vi middagsgäster då Jenny och Tobias kommer och hälsar på. De kommer inte bara till Göteborg för att äta middag, det blir ju lite långt att åka från Uppsala bara för att få lite mat, men ja. Ni förstår ju. Jenny vill nog mest umgås med Ofelia tror jag. Så det blir nog en fin helg det här. Vinterstudion har ju premiär också! (Jag funderar starkt på att döpa om min blogg till Perfekta Pensionären Pernilla.)
 
The Rolling Stones - She Was Hot

Kommentarer
Postat av: Ann

HUR har jag missat att det är säsongspremiär av På Spåret?? Så himla gött att jag är ledig ikväll och bara hade tänkt vara hemma och slappa. Nu blir det cheese ballz och cola framför bästa programmet!

Svar: ja, HUR kunde du ha missat det? kanske för att du inte bor framför teven som jag gör... tur då att jag kunde berätta det för dig! jag kunde ingenting. förutom gustav wasa.
Pernilla

2012-11-23 @ 14:30:44
URL: http://www.tidensmelodi.se
Postat av: Emmy

Åh, pensionärs prinsessan Pernilla bjuder på broccolismoothie, nice. Jag börjar ju närma mig den åldern så det här faller mig i smaken. Utifrån ingredienslistan så borde den få minst fyra prickiga prickar, va?
Ha en skön helg.

Svar: fyra prickiga prickar är den absolut värd den lilla broccolismoothien, tror till och med att anna skipper skulle godkänna den. hrm hrm.
Pernilla

2012-11-23 @ 20:23:03
URL: http://remsansbistro.se
Postat av: TIna N

Hmm...jag tycker allt att det ser ut, som något helt annat jag...systerskada, antar jag! ;)

Ha en skön helg! :)

Svar: haha, vad glad jag är att jag inte har den arbetsskadan, mina arbetsskador är ju mest till nytta nu med bebis i huset ;)
Pernilla

2012-11-24 @ 09:37:46
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Men om man är pensionerad som prinsessa, betyder inte det att man borde vara drottning då?


Svar: fast... prinsessan Madeleine blir väl aldrig drottning, inte ens som pensionär.. eller? gud, vad klurigt. nu ska jag skriva och fråga Fråga Lund eller nåt sånt..
Pernilla

2012-11-24 @ 16:06:47
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Kim

Ja tack, jag tar en sån. Men varifrån kommer namnet å drinken? Bara jag som inte får ihop det?

Yes! Äntligen På Spåret! hälsar en annan pensionär.

Svar: jag har faktiskt ingen aning, jag såg drinken på Tastespotting och då var den knallblå och jag tyckte att det skulle vara roligt att bjuda på en knallblå drink. och sen tänkte jag att det var konstigt att den blir blå när man blandar blått med gul passionsjuice... men så blev den ju grön också. det är väl bara i USA de har genomskinlig passionsjuice. och vet varför den heter som den heter...
Pernilla

2012-11-24 @ 18:52:12
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0