Jag letar efter en anledning att sluta men allting känns så annorlunda nu.

Igår såg vi denna godingen på bio. Dark Shadows. Med min favoritkombination Tim Burton + Johnny Depp + Helena Bonham Carter. Och så musik av Danny Elfman förstås, och Christopher Lee som en lite mystisk läskig gubbe i en liten biroll. Så fanns det ett läskigt stort hus med en konstig vaktmästare, en häxa och en angry mob. Så jag är mycket nöjd. Det var ju inte den bästa filmen som Tim Burton har gjort, men gott och väl 4 prickiga prickar av 5. Jag satt och försökte kategorisera alla som kom in i biosalongen efter av vilken anledning de var där, det fanns tre kategorier: 1. De som gillar Tim Burton. 2. De som tycker att Johnny Depp är sååå himla snygg och bra i Pirates-filmerna så de nu måste se allt med honom fast de knappt visste vem han var innan. 3. De som vill se coola vampyrer. Det var lättast att bestämma kategori 1, de andra två liknande varandra lite mer. De var små, blå och hade vita luvor på huvudet. Typ.

Nu har jag långhelg. Tjoho! Så jag ska inleda den med att äta frukost framför ett avsnitt av Criminal Minds, jag får passa på när det är ljust ute och Jimmy är hemma så jag inte drömmer mardrömmar efteråt. Inatt drömde jag att jag blev jagad av en mördare som hade One-Piece. Jag säger ju att de är onda de där Onesies-människorna!

Ladyhawke - Sunday Drive

Kommentarer
Postat av: Jenny H

Jag och Tobias var också på bio i torsdags men vi såg Hunger Games, mycket bra! Det får bli Johnny Depp snarast, skrattade som satan under trailern! Kram <3

2012-05-18 @ 09:18:34
Postat av: Malin

Criminal Minds ja tack, den där filmen, nja..... Tror jag hoppar.. Däremot så såg jag The girl whit the dragon tattoo häromdagen, och den var kanon! Se den om du inte redan har gjort det!



Hoppas ni får solig och härlig helg!!



Kram

2012-05-18 @ 11:40:15
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Emmy

Jag brukar gilla Johnny Depps filmer. Även de när han spelat lite mer skruvad. Denna har jag tänkt att se.

Skönt att vara långledig. Jag får nöja mig med lör och sön, men då ska jag njuta lite extra. Hoppas nu solen skiner lite också. Ha en bra helg.

2012-05-18 @ 22:48:52
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Rebecka

Vi skulle se den där, men för att göra en lång historia kort har vi inte sett den än. Jag ÄLSKAR Tim Burtons filmer (speciellt då med deppan och bonham, såklart). Charlie and the chocolate factory har jag sett så många gånger att jag nästan kan alla repliker. Typ. Haha! Älskade din beskrivning av biobesökarna! Haha! Hoppas ni får en fortsatt fin helg :) Kram

2012-05-19 @ 16:26:56
URL: http://halv8hosmig.blogspot.com
Postat av: Malin Aurora

Åh måste se!

2012-05-19 @ 22:10:04
URL: http://vildblommor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0