Var det du som syntes på bioduken eller satt du bara i publiken?

Efter att ha gått runt i nästan två veckor och varit sjukt sugen på hamburgare så gjorde jag idag slag i saken. Jag var liksom sådär sugen på extra allt till också, så det behövdes både saftiga burgare, onyttiga strips, massor av olika såser och sån där groteskt orange cheddar som ligger inpackad i massor av plastförpackningar fastän att själva cheddarn i sig säkert också mest består av plast. Men nu så. Nu är mitt hamburgerbehov stillat. Det är mer än stillat, det är övermättat. Fint det!

Och tusen tack för alla fina gratulationer som vi fått. Det var också en fin sak med att förlova sig, alla fina lyckönskningar och grattis. Nu ska jag fortsätta att fredagsmysa med min fästman, hihihi. Eller ja, han tittar på hockey och jag ligger i soffan och dricker Loka Päron och försöker att hålla ögonen öppna. Efter den här arbetsveckan ska det bli helt galet skönt med helg. Jag funderar på att sova fram tills på söndag, det känns som att det inte skulle vara några svårigheter alls faktiskt.

Chairlift - Guilty As Charged

Kommentarer
Postat av: Kim

Alltså, en burgare, det blir liksom aldrig fel! Gärna med extra allt.

Fästman, sånt konstigt ord. Klart man är fäst vid varandra, eller är det bara en felstavning för någon man festar till det med?

2012-03-03 @ 10:56:50
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Emmy

Åh, jag blir alldeles nostalgisk när jag ser stripsen. Visste inte att de fortfarande finns. Sådan vågiga var de enda pommes som fanns när jag var liten. I alla fall som vi åt hemma och på hamburgehaken åt vi högst någon gång per år. Konstigt när jag tänker på det idag.

2012-03-03 @ 13:26:52
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0