Målet är att hamna i trans.








Idag har jag köpt Håkan Hellströms fotobok P.S Lycka till ikväll för 60 kronor på bokrean. Som hittat! Och smaskat i mig den på 40 minuter. Sedan har jag påskpyntat fint i hela lägenheten och roat mig med att äta godis ur snyggaste godisskålen. Hur kan man inte älska en godisskål som har kycklingfötter? Jag har kort och gott roat mig med att bara göra sådant som jag mår bra av, för det är ju det man mår bra av. Konstigt att det är så lätt att glömma bort det. Nu ska jag fortsätta att göra sånt som jag mår bra av. Men inte äta mera godis, för det har jag gjort lite för mycket av nu känner jag, sådär så att det är på gränsen till att inte må bra av det längre. Kanske att jag ser en film av Tim Burton med Johnny Depp i en av huvudrollerna, där finns det ingen sån där gräns som gör att man slutar må bra av det. Det är bra.

Dodgy - Good Enough

Kommentarer
Postat av: milla

Vilken gullig påskskål med fötter och vad fint du gjort ska nog påskpynta imorgon

2012-03-31 @ 22:38:51
URL: http://millashalsoblogg.blogspot.com
Postat av: Malin

Ja, hur kan man INTE älska en sån godisskål?? Godiset måste tom smaka lilte bättre när man äter det ur den skålen, är det inte så?



Visst är det knäppt att man så sällan gör såna där saker som man mår bra av? Enkla saker som får en att le eller åtminstone känna sig nöjd över. Knäpp man är!



Kram

2012-04-01 @ 08:01:16
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Emmy

Varför är livet fyllt med saker som man måste göra som inte alltid gör att man mår bra och alldeles för lite feel good grejer.

Din skål är urgullig!

2012-04-01 @ 09:48:31
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Malin

Jösses vad söt!

2012-04-01 @ 15:35:30
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Charlotta

Jag ligger hemma med någon form av kräksjuka light (räknas verkligen en liten kräk som kräksjukan? Hm) och känner mig ynklig. Kan du frakta hit lite godis? Pliiiis?

2012-04-03 @ 09:39:37
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0