Du tror att du kan köpa dig ett förlåt.

Nu är jag hemma i Göteborg igen efter en liten weekend i Karlstad, så nu behöver jag inte åka dit igen på 2½ år. Vi kom fram till i helgen att senast jag var där var nyår för 2½ år sen och gången innan dess var sommaren 2007, så det känns som att jag är regelbunden i mina besök. Snart kanske jag lär mig att hitta någonstans också, hoho.

Men nu tycker jag att vi tittar på lite bilder från anledningen till att vi åkte dit, jag har stulit de här bilderna från Ann utan att ens fråga om lov, men jag bestämmer att det är okej för att ni ska få se hur fint det är i hennes nyöppnade butik Tidens Melodi:






Ann har åkt runt i säkert över ett halvår och köpt upp vintagekläder och saker från olika personer så det fanns så mycket fina saker att titta på. Jag och Jolin var ansvariga för snittarna (ja, såna man äter alltså, inte människor som går runt och snittar folk) så vi var i butiken i x antal timmar men ändå lyckades vi få syn på nya fina klänningar som vi inte sett innan lite då och då under tiden vi var där. Så har ni vägarna förbi Karlstad så tycker jag absolut att ni ska ta en titt in i butiken. Mer info finns här: www.tidensmelodi.se

Tyvärr är det ju inte riktigt världens bästa tidpunkt för mig att prova kläder för tillfället, fastän alla går runt och påpekar att jag är sååå liten för att vara i vecka 22 så finns det faktiskt en liten mage där i vägen när jag ville testa fina prickiga klänningar. Och Ann ville inte hänga undan en klänning åt mig i sisådär ett år. Men jag kom hem med ett par fina skor och en liten sjömanskavaj-väst-aktig grej åtminstone så jag är nöjd ändå.

Ännu mer nöjd skulle jag vara om fotbolls-EM tog slut snart. Kan vi inte bara sluta låtsas att svenska fotbollslandslaget är bra? Det är ju lika pinsamt varje gång det är nåt mästerskap när folk håller på och blir förvånade och ledsna för att Sverige åker ur direkt i gruppspelet. "Men vi tog ju faktiskt brons 94!" Ja. 94. Det finns säkert de som spelar i landslaget nu som inte ens var födda då. Släpp det, gå vidare, Sverige är inte bra på fotboll. Jag är inte heller bra på fotboll, det är inget att skämmas över. Det är liksom bara att erkänna, acceptera och leva med det.

Terrible Feelings - Rest In Peace

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Ja, för -94 vad ju du knappt född!! Så det minns inte du ändå!:) När jag berättade för mamma att det skulle hålla på i tre veckor trodde jag att hon skojade. Jag störs inte av det. Tycker det är lite spännande.

Får du en sån matglad unge som jag har så lovar jag att du kan ha prickiga nya fina klänningar till jul igen!:) (amningen äter upp dig) Ser ut att vara en härlig butik! Ska jag lägga på minnet om jag har vägen förbi Karlstad.

2012-06-10 @ 21:47:05
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Ann

Nä det tycker jag var en dålig idé! Att komma tillbaka först om 2,5 år alltså. Förresten så glömde jag fråga dig om dalahästtyget inne i omklädningsrummet: tyckte du inte det var SÅ FINT?!! Det tyckte Hasse från Borlänge som gav mig det på köpet, på villkor att jag INTE fick byta tyg. Jag ba "men... jag känner inget för dalahästar". Jag tänkte att du kanske fick moderlandskänslor av tyget så det kan ju vara bra att ha när dalkullor som du kommer på besök.

2012-06-11 @ 07:40:01
URL: http://www.tidensmelodi.se
Postat av: Kim

Fin butik, där hade jag gärna tagit ett varv. Innan själva sportevenemangen börjar brukar jag hata dem, men när de väl kommit igång kan jag bli lite till mig i trasorna. Lite så var det med ESC också, hånade det tills finalen, sen satt jag och grinade när Loreen vann.

2012-06-11 @ 17:59:24
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0