Släpp ut det.

Eftersom våran lilla resa började med att vi flög till Budapest så tyckte vi att det var bäst att stanna en natt i Budapest också innan vi reste vidare till Siófok, och i Budapest såg det ut ungefär såhär:







Ja. Det fanns broar och vatten alltså. Det fanns en stad också med affärer och sånt, men den tyckte vi visst inte var värd att ta kort på. Det som fascinerade mig mest med Budapest var hur fruktansvärt rent det var överallt, det fanns liksom inte en fimp på gatorna ens. Såna där gångtunnlar luktade inte kiss utan rengöringsmedel och allt kändes så... Rent. Okej, kanske inte vattnet i Donau, men gatorna! Vi stannade inte ens ett dygn i Budapest, så jag har inte så mycket mer att säga om den staden. Mer än att det är fruktansvärt frustrerande när man ska ta tåget till Siófok och det visar sig att man gått till fel tågstation, och rätt tågstationen ligger i andra änden av staden högt uppe på ett jävla berg. 35 grader varmt, nya skor och 6-months-preggo är inte världens bästa kombination just då. Men väl framme vid rätt tågstation gick det hur smidigt som helst och 2 timmar senare var vi i Siófok, men den historien återkommer jag med en annan gång. Och det vill ni inte missa!

The Rolling Stones - Shine A Light

Kommentarer
Postat av: Amy's piece of cake

Budapest är en rätt så trevlig stad... minns att jag tyckte om just broarna och vattnet :) Ser fram emot din vidare historia...

2012-07-27 @ 17:11:27
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.se/
Postat av: carolina

Jättevackert! Kul med bilder =)

2012-07-28 @ 10:19:02
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0