Du har ett problem och det problemet är du.

Vad vi gör om dagarna? Ja. Tittar på djur mest. Igår var vi i Slottsskogen och tittade på alla djuren där. Alltså små killingar, kan man få ha en hemma i vardagsrummet eller? Idag har vi varit på Universeum och tittat på djuren där. Eller försökt titta åtminstone, har aldrig sett så mycket folk där förr. Man fick liksom köa sig fram genom regnskogen. Inte riktigt värt det.

Så har jag köpt en spjälsäng och ett skötbord och känt mig helt förvirrad. Tur då att brorsdottern Elsa var med och kunde styra upp det hela. Hon traskade rakt in på affären, gick fram till ett av affärsbiträdena och sa med hög röst: "Vi behöver köpa en säng till min KASIN, för min KASIN har ingen säng! Den behöver en liten säng, för det är en bebis!" Så nu har "kasinen" en liten säng och ett skötbord, inte dåligt uppstyrt av en 4-åring. Imorgon går vi kanske och tittar på djur någon annanstans, eller så går vi och badar. Mina föräldrar verkar ha lämnat kvar regnet i dalarna, hurra för det!

Sex Pistols - New York

Kommentarer
Postat av: Amy's piece of cake

Elsa verkar vara en helgo tjej haha :) Bra att ni har fått skötbordet ordnat.



Det där med spjälsäng är lite överskattat... åtminstone för våra barn... tror de sammanlagt har sovit där i 3-4 månader och då sov den förstfödde där de första 15-20 nätterna... sen ville han sova mellan oss hela tiden. Ska jag vara ärlig så var det rätt så smidigt när man skulle amma också, så slapp man gå upp flera ggr på natten ;)

2012-07-12 @ 22:39:03
URL: http://amyspieceofcake.blogspot.se/
Postat av: Nina

Haha, underbart, Elsa!



När vi berättade för min (då 3-åriga) systerdotter att hon skulle få en kusin sade hon. "Då blir jag jättejätte glad. En liten kanin". Hon blev något besviken när hon förstod att det bara var ett vanligt barn som skulle komma...

2012-07-13 @ 20:15:56
URL: http://denvassastekniven.se
Postat av: Everlasting

Haha vilken underbart handlingskraftig kasin din lille får! Det är bra att det finns de som har koll på vad som behövs. Själv har jag också köpt både spjälsäng och skötbord, fast de har inte landat i huset ännu. Så nu känns det som om jag har skaffat allt som behöver skaffas, och ändå står jag här utan varken sovplats, bytesplats eller vagn. Vi får väl hoppas att little one tar mer tid på sig att leverera än vad möbelföretaget gör.

2012-07-14 @ 10:11:31
URL: http://everlasting.nu
Postat av: Lotta

Kul att du svarade =) Ja, folk tycker verkligen det är okey att tycka till om allt som du säger. men 5 kilo är inte mycket, det är vad jag har gått upp också. När ska ni ha ungefär?

2012-07-15 @ 15:50:16
URL: http://ekbergcharlotte.blogspot.com
Postat av: Emmy

Elsa låter precis som min lillskrutta. Tur det finns lite 4-åringar som styr upp här i världen.

Passa på och shoppa innan bebisen kommer så ni kan vara hemma och njuta fullt ut när den kommit. Dessutom är det roligt att handla till bebisen. Till skillnad från Amys barn har våra knappt sovit i vår säng alls, så spjälsängen slet de hårt på tills de började klättra ur den runt 2 år.

2012-07-15 @ 22:15:38
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0