Nu gör vi den här kvällen till världshistoriens bästa.

Titta, jag har fått tillökning i kakburkshörnan! Jag fick den fina turkosa prickiga burken och sockerströaren från Strömshaga av svärmor i julklapp. Och nu står de där i köket och är väldigt fina att titta på. Jag konstaterade häromdagen när jag rotade runt i skåpen att vi hade väldigt många fina kakburkar överallt. "Och ändå önskar du dig fler hela tiden!" suckade Jimmy. Men vissa saker kan man inte ha för mycket av. Fina kakburkar, klänningar, kakfat och rosetter att ha i håret till exempel. Just nu är det en väldig kakbrist i huset tyvärr, så alla kakburkarna är tomma. Det måste vi ändra på så snart som möjligt!

Idag är jag väldigt trött och ska nu krascha i soffan med en kopp te och titta på min dåliga serie som jag inte fick se förra tisdagen. Men idag har jag paxat teven, dubbelpaxat den till och med så ingen handboll i världen ska få stoppa mig. In your face dåliga svenska handbollslag, in your face!

Drake feat. Nicki Minaj - Make Me Proud

PS. nej. in MY face tydligen då min dåliga serie tydligen hade säsongsavslutning förra veckan. fy fabian! jag ska aldrig mer paxa teven. dricka te tänker jag dock göra ändå. pax för micron då! ja, jag gör mitt te i micron. går så jävla bra. så jävla fort. varmt vatten är liksom varmt vatten var du än värmer det. sådeså.

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Man kan aldrig få för mycket burkar! Kan de inte fatta det!!?

2012-01-24 @ 21:19:02
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Fattas bara att jag får ett starkt kakburks-begär också... Berra tycker att jag däremot handlar alldeles för många fat och skålar. Jag kan väl inte hjälpa att de jag har alltid har fel storlek... eller form... eller färg...

2012-01-24 @ 22:01:31
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Nej, men kakorna som ligger i burkarna, dom blir det väl aldrig för mycket av kan vi tänka... Fler burkar åt folket, speciellt sådana med kakor i, så det så!

2012-01-24 @ 22:50:21
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

I micron? Men Pernilla, fixa en vattenkokare, det är helt suveränt!! Fyyy vad trist med säsongavslut på din favvoserie, blir det handboll då istället? Kan du inte dra med dig "maken" och hyra en riktigt bra film??



Du, man kan ju inte ha en massa söta kakburkar som är TOMMA, ut i köket och baka med dig ;-)!



Sv. Du, jag tror inte kroppen mår så bra hos alla dom miljoner kvinnor som jo-jobantar hela sina liv heller...



Kram

2012-01-25 @ 11:13:54
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen!

ÅH så fina burkar du har, har några såna små cupcakes och en liknande den som står längst in i hörnet :D

Haha kan tänka mig att det blev ett väldigt ståhej kring Starbucks igår när de öppnade :P

2012-01-26 @ 10:45:14
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0