Jag kunde inte se det som fanns precis framför näsan på mig.







Vill ni se på en bra film i helgen, eller när som helst, så tycker jag att ni ska titta på MicMacs. Det går inte riktigt att förklara vad den handlar om men den är sådär härligt skruvad, fantasifull och rolig. Den är gjord av Jean-Pierre Jeunet, samma kille som gjort den fantastiska Delicatessen, och så har han gjort Amelie Från Montmartre också men den har jag av någon anledning inte fallit lika pladask för som alla andra. Men MicMacs, hur bra som helst! Se den vetja. Och se INTE någon film som är gjord av Peter Magnusson. Någonsin. Uppmuntra honom inte. Låt honom inte få behålla sitt jobb. Han är inte rolig! MicMacs däremot, 5 prickiga prickar av 5 möjliga.

Damien Jurado - Sheets

Kommentarer
Postat av: hogie

2012-02-16 @ 11:51:11
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

Råkade trycka på enter. Förlåt. Men iaf. Jag kan förklara vad den handlar om! Den handlar om Bazil som är arg på vapenindustrin för de har förstört hela hans liv. Så han och hans lumpsamlarkompisar ska försöka förstöra för ett (eller var det flera?) vapenbolag. Ja, det är det den handlar om... Inte så bra film men fin att titta på.

Peter Magnusson är minsann inte rolig. Banne mig! Bra skrivet där. Att du hötter med näven.

2012-02-16 @ 11:53:42
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Malin

Hmmm,något säger mig att vi inte har samma filmsmak ;-) Såna där skruvade, "roliga" filmer är inte min grej.... Men vem är Peter Magnusson, vilka filmer har han gjort? Vadå, tycker du jag kan lite? Haha, ja eller hur??



Här är plusgrader idag, skitskoj, av all härlig snö och minusgrader finns det just nu inget kvar. Jo, visst ligger snön kvar, än så länge, men den är blöt och tung.... Äh, snart är sommaren här :-)!



Kram

2012-02-17 @ 10:33:47
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Elinor

Instämmer, tack för att du skonar mig från allt som har med Peter Magnusson att göra, och allt därimellan (götakanaluppföljare m.m.)! jag ska se den redan i veckan, jag älskar nämligen Amelie från Montmarte.

2012-02-20 @ 10:58:33
URL: http://www.elinorso.se
Postat av: resume writing service

Jag håller med dig 200 procent! Det är rätt, du har rätt!

2012-02-21 @ 11:50:06
URL: http://classyresumes.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0