Vänd mig inte ryggen när jag talar till dig.

I lördags åt vi fajitas till middag och då passade jag på att köpa hem och testa dessa nyheter från OLW att ha till. Crunchos Cheddar Chili. De finns även i smaken Sourcream & Ranch, men Cheddar Chili lät ju godare. Var det gott då? Jodå, att bara äta dem som de är var helt okej. Men att äta dem tillsammans med gräddfil eller guacamole var jättegott, det förhöjde verkligen smaken. Till crunchos finns det också en dipmix som heter Cool Mexican, så jag antar att man ska äta dem till denna. Testa dem vetja, det skadar inte!

Och jag vet att jag är sämst i världen på att blogga nuförtiden. Det här med att jobba heltid alltså... När ska man ha tid att vara hemma egentligen? I måndags åkte jag hemifrån 05.40 och kom hem 20.30 för då hade vi planeringsmöte efter jobbet, igår kom jag hem strax efter sju för då hade jag stängningen. Det finns inte ens tid till att åka och handla mat, eller laga mat, eller baka roliga små kakor. Jag får sluta matblogga och börja pendeltågsblogga istället, fota och berätta om mina medpassagerare och tågvärden istället för att bjuda på recept. Ja. Så får det bli; Perfekta Prinsessan Pernillas Pendeltågstankar.

Patti Smith - So You Want To Be

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Nej! Inte sluta matblogga! Hur ska man då veta vilka chips man ska köpa?!

Men en sidoblogg? Kanske en live-blogg?? Att åka kollektivt är ju ett intressant äventyr!!

2011-09-21 @ 18:02:29
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Men, nej det går verkligen inte alls för sej. Sluta matblogga, vad är det för trams! Du får helt enkelt kocka som bara den på helgerna, skriva inlägg så fingrarna blöder och sen slänga ut dom allt eftersom...

Den där andra bloggen du funderar på, den kan vi ju knappt ens uttala när vi är nyktra, hur ska det gå när vi är festliga i hatten och ska berätta om din blogg då?

Nej, du ser, det finns ingen chans att du vågar lägga ner, basta!

2011-09-21 @ 18:31:47
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Emmy

Nej nej nej... Inte sluta matblogga! Fast jag skulle gärna läsa inlägg om människorna du möter/studerar på pendeltågen. För du är en av få människor som kan få mig att skratta högt när jag läser dina beskrivningar om saker och ting. Så jag tror du kan ha mycket roligt att säga om dina medpassagerare.

2011-09-21 @ 22:27:44
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Malin

Haha, ett underbart namn till din nya blogg! Den ser jag fram emot ;-)!



Jag har funderat på det där, hur hinner folk som jobbar heltid med att blogga?? Och inte bara blogga utan hinna besöka sina bloggvänner oxå, för det är ju en del av det hela. För mig tar det 1-1,5 timmar varje dag, skulle aldrig gå om jag jobbade. Så vad jag vill säga är att jag förstår dig, men ser fram emot dina inlägg NÄR du hinner :-)



Kram

2011-09-22 @ 09:42:53
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: hogie

Haha, sjukt för hon sa verkligen "min son" flera gånger! Så illa kan jag väl inte höra.. eller.. Ni pratar ju så konstigt också.



Fattar inte varför du måste gå till två olika kassor på Max? Jag gillar nog Max för de är enda snabbburgarstället som har värd vegmat.



Om/när du kommer till Värmland så ska jag ta med dig på studiebesök på OLW!

2011-09-22 @ 10:19:44
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Emmiz

Tips: Tänkte medela att nu är dagens blogg igång igen hos mig.. tre vinnare lottas ut ikväll och du kan bli en av dom vinnarna.. ta chansen.. Sen har jag en massa skönhets och smink tips :)

2011-09-22 @ 11:44:00
URL: http://www.nattstad.se/emmahjorth
Postat av: Kim

Oh oh oh är de lite som Doritos? Please say yes...!

Sluta matblogga, pfff vilket trams.



Jag vill också ha ett snyggt kök, inte ett 70tals vitt och brunt... Helst med ett kylskåp som inte äter upp mina godsaker.



2011-09-22 @ 20:39:12
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Charlotta

Men ååh. Känner jag igen det där? Eh, ja. Heltid + heltdisbblogg + liv = ej kompatibelt...

2011-09-23 @ 09:55:02
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0