Och jag har hört att allt är förstört.

Såhär fint ser det ut i våran trappa för tillfället. Den är alltid fin förstås våran trappa, jag har ju en väldig förkärlek till att säsongspynta den. Så just nu är den pyntad för höst. Det kan ju vara bra så att man inte blir förvirrad tänker jag, dels när man går hemifrån så blir man påmind om att det är höst så att man klär sig ordentligt. Sen när man kommer hem så blir man påmind om att det är höst och att det är helt okej att kura ner sig under en filt i soffan och dricka varm choklad och äta alldeles för många kakor.

 

Nu är vi hemma igen efter en helg i Tidaholm, jag har fina bilder och sånt att bjuda på därifrån också men det kommer lite senare. Idag är jag fullt upptagen med att njuta av att jag har fått ett till fönsterbräde. Min inre tant är helt löjligt glad. Jag visste liksom inte om det för Jimmy och Michael köpte det och satte upp det när jag var på jobbet i fredags och sen har ingen av dem nämnt det under hela helgen. Mycket fin överraskning! Undrar hur normal man är när man blir överlycklig över ett fönsterbräde?

 

Tack för alla fina komplimanger om den nya bloggdesignen förresten. Jag är himla nöjd själv faktiskt. Dock är det faktiskt Jimmy som ska ta åt sig äran för den, för det är han som har fixat och trixat och fått det så fint. Jag satt mest bredvid och sa: "Prickigt! Prickigt!" Vilket förövrigt var mina första ord som bebis. Nu kan det hända att jag ljög lite igen. Och glöm inte att tävla förresten, en vecka kvar nu!

 

Den Svenska Tystnaden - I Baksätet


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fin din blogg blivit:)

2011-10-31 @ 02:52:49
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Kim

och prickig blev den! Mycket fin!

Vilken surprise med ett nytt fönsterbräde, det hade jag nog också gillat. Kanske inte så mycket för själva fönsterbrädet utan mer för att jag älskar alla (bra) överraskningar.

2011-10-31 @ 18:50:39
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Fönsterbrädet, blir det också prickigt? Så snäll Jimmie är som tar hand om din inre tant, fast efter whiskyn på bordet så vore det väl skamligt om han inte gjorde det...

2011-10-31 @ 19:53:39
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0