Nu vet du att det var vi som satte dit dig.

Idag blev det Nachotallrik till middag. Och svårighetsgraden på den maten matchar i vilken takt resten av denna dagen gått. Jag har mest legat i soffan och tittat på Jimmy som städat och längdskidor på teven. Skönt att världscupen dragit igång nu så jag har något att göra om helgerna, haha. Calle kom fyra idag, så jäkla bra han är! Jag satt i soffan och slog handflatorna mot låren i samma takt som en heroinist på avgiftning för jag blev så nipprig. Sen fick jag lov att ta en promenad och handla lite Pepsi Max för att lugna ner mig.

Personalfesten igår var väldigt trevlig förresten, men jag har inga foton alls från den så egentligen har den alltså inte hänt. Eller hur är det nu man säger? Lite synd ändå, för jag var ju så himla snygg i min hatt. Men jag antar att den kommer att åka på flera gånger, "overdressed" ingår inte i mitt ordförråd. Men god mat, galna uppdrag och ett hetsigt julklappsspel är nog det som bäst beskriver gårdagskvällen.

Ikväll är jag instängd i datarummet. Jimmy har en kompis här på besök från Falköping och de sitter bänkade framför Jimmys ps3 och spelar nördiga fotbollsspel. Men jag är rätt nöjd ändå, jag har ju alltid mina serier. Och Pepsi Max, vad mer kan man begära?

The Who - I've Had Enough

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Vad kul med personalfest!

Gillar också att Pops är tillbaka i rutan med lite skidor! Gör tyvärr att man sällan kommer ur soffan på helgerna.

2011-11-19 @ 22:02:45
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Låter som du har en hyfsat bra helg. Händer en hel del, även om en del ändå inte har hänt... Hoppas du hade en skön lördags kväll i datarummet.

2011-11-19 @ 23:36:49
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Tina N

Är du säker på att där inte var någon annan, som hade en kamera med? Just nu kanske du valsar runt på Youtube in din tjusiga hatt.... ;)

2011-11-20 @ 12:33:26
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Fasen vilken smarrig tallrik du har där, eller i alla fall det som ligger på den! Perfekt mat för dagen efter personalfester där ingenting har hänt...

2011-11-20 @ 20:16:39
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/
Postat av: Bloggarmaja

killar och deras spel ..

2011-11-21 @ 14:13:21
URL: http://bloggarmaja.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0