Mellan dig och mig känns det som om allt går i slow motion.

I veckan bakade jag Petit Chouxer med lemoncurdgrädde att mumsa på. Det är det enklaste sättet i världen att få till lyxiga bakelser på. Vill man ha dem extra lyxiga så spritsar man ut dem så det blir riktigt snygga, men de blir rätt fina när man bara klickar ut dem också som jag gjort med dessa. Kvällsbakelse alltså, för de där veckorna då det inte riktigt räcker till med kvällskaka.

Man blir trött efter att ha försökt vara exemplarisk flickvän till enda barnbarnet hela dagen. Eller försökt och försökt, jag är ju exemplarisk helt av mig själv, men ändå. Vi fick ju lov att gå upp tidigt i morse och städa, det kan vara därför jag är lite trött också. Så nu ska jag titta på Get Him To The Greek och somna i soffan. Hoho, jag är en sån partyprinsessa these days.

Sugababes - Push The Button

(för det var så roligt när det vara karaokemonday på Stags Head och jag och Martina skulle sjunga denna och jag påstod att jag inte visste hur den gick och sedan tydligen kunde hela texten utantill.)

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Har sett att många kommenterat din nya layout. Nu ser jag också den. konstigt! Snyggt!!

2011-11-06 @ 11:29:09
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Håller med dig om att detta är riktigt gott. Är ju lite trixigt att få till petit chouxsmeten, men när de väl är klara är de enkla att både fylla och stoppa i sig.

2011-11-06 @ 12:12:27
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: anna

åh så gott!



sv: synd att du inte gick det var skitbra! men serieknarkande är inte helt fel det heller, precis vad jag ska göra idag :)

2011-11-06 @ 13:32:38
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Tina N

Mums vad det ser gott ut. De är väl nästan kalorifria också, om man bortser från fyllningen? :)



2011-11-06 @ 17:46:56
URL: http://frkkaka.blogspot.com
Postat av: Malin

Dom där bakelserna ser jättefin och goda ut, himmel vad duktig du är!

Jaså, har ni haft besök av Jimmys mor- eller farföräldrar i helgen? DÅ förstår jag att du är trött ;-) Då måste man ju vara så där extra trevlig och det tär på krafterna.... ;-)

Kram

2011-11-07 @ 09:06:19
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Sofia (Jimmys kompis Rickards flickvän)

Hej Pernilla! Jag måste bara säga att jag har blivit väldigt inspirerad av din blogg! Vi har lagat en hel del av recepten och det har blivit gott varje gång :) Sedan så hade jag besök i helgen och vi skulle ut och äta och jag har inte så jättebra koll på bra restauranger i stan men så hade du skrivit om Jalla Jalla så då tänkte jag att det måste vara bra! Och det var fantastiskt gott och trevligt! Tack för en bra och inspirerande blogg!

2011-11-07 @ 15:26:37
Postat av: Kim

Petit choux känns lite fräsigt retro (på det bra sättet)! Kanske man skulle slå till på någon kväll? Finns det fortfarande som sådan där pulvermix? hmm, kanske dumt att fråga någon som precis bakat från grunden.



Så brukar det bli för mig när jag ska sjunga sing star abba versionen. "Men åh jag gillar ju inte abba, kan inga låtar". Sen kan jag allt. Är det medfött som svensk?

2011-11-07 @ 21:17:08
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: Sofi

Åh, vad gott det där såg ut! Det kanske är något man borde passa på att göra innan alla pepparkakor och lussebullar snart tar över :)



Och så tänkte jag bara passa på att tipsa om att jag just nu säljer ut delar av min garderob på Tradera. Bland annat den där väldigt omtalade pälsjackan (fusk, såklart!) från H&M. Kika gärna in om vill, kommer fylla på med mer plagg i dagarna: http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=1710203

2011-11-07 @ 21:31:14
Postat av: Sofi

Åh, så gott det där såg ut! Man kanske borde passa på att baka sådana innan alla lussebullar och pepparkakor tar över :)



Och så tänkte jag bara passa på att tipsa om att jag just nu säljer ut delar av min garderob på Tradera. Bland annat den där väldigt omtalade pälsjackan (fusk, såklart!) från H&M. Kika gärna in om vill, kommer fylla på med mer plagg i dagarna: http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=1710203

2011-11-07 @ 21:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0