Vakar över nycklar och lås.

Titta vilka fina och goda grejer jag fick i ett paket på posten igår. Det var en försenad födelsedagspresent från Jenny, och jag som älskar att dra ut på det här med födelsedagen så länge som det går tycker att det var en alldeles utmärkt present. Jag funderar på att använda marmeladerna som fyllning i någon slags godis eller muffins. Någon som har nåt bra tips eller förslag? Chokladen får göra mig sällskap ikväll då jag har Jimmy-fritt. Jimmy ska ut och dricka öl, men jag behöver verkligen använda hela helgen till att vila upp mig. Dessutom måste jag ju vara utvilad inför Vasaloppet imorgon, man klarar inte av 9 mil på skidor om man är bakfull. Inte ens att titta på.

Andreas Mattsson - Jazzmaster

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Chokladen med hallon i är fantastiskt god, iofs den enda på bilden som vi smakat men ändå...

2011-03-05 @ 18:26:07
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Emmy

Visst är det trevligt att kunna dra ut riktigt på firandet. Tur bara att man inte blir mer än ett år äldre i taget även om firandet blir långt.

Gör chokladmousse eller chokladmaränger på chokladen. Pistage och mint tror jag passar till det iaf. Den med havssalt är god som den är eller kanske som chokladflarn till någon söt bärdessert.

2011-03-06 @ 19:40:39
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Vilken chokladhög!!!

2011-03-06 @ 19:45:12
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Emmy

Så klart det var marmeladen du funderade över... Tröga jag... Sylt-, hrm marmeladkakor kanske. Eller att glasera någon trevlig dessert med.

Jag hade nog å andra sidan ätit den tillsammans med en ostbricka.

2011-03-06 @ 23:16:19
URL: http://remsansbistro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0