Jag är sjutton år och det här är vad jag vet:

Mmm. Pytt i panna, stekt ägg och dijoncreme. Det löjliga är att jag sett fram emot det här sen jag bestämde i måndags att vi skulle äta det idag. Mest det stekta ägget och dijoncremen. Jag har nog dåligt med kolesterol eller vad det nu är för någonting onyttigt i ägg i kroppen. Pytt i pannan fick bli frysrens med chorizo, fläsk och lövbiff. Och råstekt potatis förstås. Kanske inte den lyxigaste söndagsmaten, men nog så gott.

Jag fick en fråga från Elle som undrade om mina rubriker på inläggen och om de har någon djupare mening. Nej, det har de ju faktisk inte. Jag är ju en musiknörd och har alltid musik på (och har inte jag det så har alltid Jimmy musik på) så jag brukar faktiskt bara snappa upp den första meningen jag hör när jag ska skriva rubriken och är det musik på engelska så översätter jag till svenska, sen är jag ju även lite av en ordnörd och älskar att leka med ord så det brukar inte bli översättning rakt av utan jag brukar snygga till det lite. Djupare än så är det inte.

Nu ska jag fortsätta mumsa vindruvor och sen är det väl dags att sova så man är pigg och utvilad på jobbet imorgon. Måndag. Psöö.

Amos Lee - Violin

(en fin bit. lyssna!)

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, jag har faktiskt funderat på dina rubruker, tycker ofta dom är så vackra men man märker ju liksom att dom inte har med inlägget att göra... Nu vet jag ;-)



Pytt i panna är underskattat, riktig pytt, gjord på kärlek är jättegott men gulan ska vara hel på ägget så man kan knäcka den och gulan rinner ner i pytten, mums...

Kram

2011-03-07 @ 07:37:06
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: charlotta

dijoncrème - löjligt gott. är du pigg idag? jag känner mig inte direkt pepp på att jobba, kan jag lova. suck.

2011-03-07 @ 09:50:42
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Mårtenssons kök

Ordnörd? Menar du de? Och får vi tillägga, en fantastiskt bra ordnörd!

2011-03-07 @ 21:21:54
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Du är rolig du! Brukar funderar på dina rubrikers mening....roligt att försöka få dem att passa ihop med maten. Kanske var pytt det enda du kunde laga när du var sjutton år?!

2011-03-08 @ 21:53:06
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Theoingelin

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2011-11-25 @ 10:17:32
URL: http://theoingelin.blog24h.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0