Du kommer lära dig att överleva mig.

Så flög den helgen förbi i en himla hastig fart och vi kom hem och möttes av ett snörusk. Det kändes lite sådär lagom roligt då vi mestadels kunnat gå utan ytterkläder i Prag och gärna hade velat se lite mer sånt i Göteborg också, men det kommer väl. Såhär har min helg sett ut i bilder:










Det var min Prag-resa det. Jimmys Prag-resa såg lite annorlunda ut, den kan ni få se en annan dag. Vad tyckte vi om Prag då? Jo. Sjukt fin och trevlig stad. Och priserna sen, bara dem är ju värda en skål. Jag och Jimmy har levt på mindre än 1000 kronor per person den här helgen, och då har vi ätit ute varje lunch och middag och jag har gått igenom hela Prags efterrätts-sortiment ungefär och såklart var jag tvungen att testa tjeckiska chips också. Det är ju lite av mitt kall här i livet. Sen har vi suttit på olika pubar och beställt in öl efter öl och drink efter drink. Dessutom har jag shoppat lite också, ska visa en annan dag. Lyxliv för under tusenlappen alltså, I like!

Det negativa med Prag är väl att det fortfarande är ett sånt där U-land där man får röka på pubar och restauranger. Jag är extremt känslig mot rök så för mig var det jättejobbigt, och jag förstår faktiskt inte hur man kan sitta med en gaffel och äta med ena handen och ha en cigg blossandes i den andra? Så jävla äckligt. Så nu är det tvätta-tvätta-tvätta kläderna som gäller. Men det var väl det som var negativt också, annars var det mest bara bra. 

Nu ska jag dricka te, äta choklad och titta på tv och försöka ignorera att mitt hår fortfarande luktar rök trots att jag är alldeles nyduschad. Uääh.

Cornershop - Topknot

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken helg ni har haft, tänk om man kunde få 3-4 stycken såna per år, så mycket lättare det skulle vara då att orka med vardagen!

Vilka fina bilder han har tagit på dig Jimmy-ponken ;-) och vad brutalt billigt det var i Prag!! Hur åkte ni dit, vad kostade det?? Tror du jag börjar drömma? Kanske lite... ;-)



Vet du, jag hoppas vi får träffas någon gång, det vill jag!

Kram

2011-03-28 @ 07:16:44
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: charlotta

prag ser ju ut att vara en alldeles underbar stad! förutom de där ostbågarna med smak dårå. vi åker på torsdag, can't wait! ska du på mikaels bokmingel imorgon?

2011-03-28 @ 09:00:43
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Äktenskapstyckaren

Oj vad det såg mysigt ut! Har hört det ska vara en vacker stad och det ser ju verkligen ut så på bilderna.

2011-03-28 @ 12:01:06
URL: http://aktenskapstycke.blogspot.com
Postat av: hogie

"ÅÅÅÅH VAD JAG ÄR AVUNDSJUK!" tänkte jag fram tills jag läste om rökningen. Roligt att ha astma en hel resa.



Den femte bilden, med dig högt upp i luften. Den är väl allt bra tokfin! Finast näst efter den med absintshopen så klart.



På onsdag åker jag till Göteborg. Säg att jag kan ha väldigt tunn jacka och väldigt tunna skor? Sneeellaaa

2011-03-28 @ 13:15:48
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Jag är mycket avundsjuk på din djupdykning i det pragiska chipsutbudet, jag vill också åka utomlands och studera chips! Ni ser ut att ha haft det jättetrevligt! Hyvens med billig mat och prima efterrätter!

2011-03-28 @ 21:05:25
URL: http://www.baraenkakatill.se
Postat av: Emmy

Tycker din Pragresa verkar kanon!

2011-03-28 @ 21:43:36
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Oh vad vi vill tillbaka, Prag är verkligen en kanonstad att semestra i! Tycker det låter som ett trevligt kall att ha i livet, chipsprovning:)

Kan bara hålla med dej om rökningen, en pub vi gick in på fick vi snabbt överge utan att ha druckit upp våra öl så äckligt rökigt det var där inne:(

2011-03-29 @ 18:01:50
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0