Du lät henne ta ifrån dig alla dina bästa sidor.

För några veckor sen fick jag hem produktprover från Ridderheims nya Pasta Amore-sortiment. Det är färdiga smaksättare som man blandar med nykokt pasta. Pasta Amore finns i fem olika smaker och kostar ca 35 kronor styck, och smakerna är dessa:
  • Mozzarella, parmesan & körsbärstomater
  • Kräftstjärtar, dill & soltorkade tomater
  • Bacon & tryffelchampinjon
  • Toscanska grillade grönsaker
  • Pesto med long sherry tomater
Andra som har skrivit om dessa har nämnt att de tycker att det är alldeles för lite i förpackningarna för att det ska räcka till 2 portioner, det tycker inte jag. För oss har de räckt gott och väl, till och med blivit tre portioner ibland.

Problemet för mig var att allihopa var så himla oljiga. Det kändes som att man åt pasta med smaksatt olja bara. Ingen av dem var äcklig, absolut inte. Men det var alldeles för oljigt. Den godaste tyckte jag var Mozzarella, parmesan och körsbärstomater, men så himla svårt att göra en likadan själv hemma utan all den där oljan är det ju faktiskt inte. Tycker jag.

Däremot om du inte tycker så mycket om att laga mat, och kanske lever på färdigrätter så är ju det här absolut ett mycket roligare alternativ än Billy's, Gorby's eller de där mindre roliga färdigrätterna från Findus eller Felix. Och det är väl så det är tänkt, som ett lyxigare alternativ till frysrätterna och på den punkten stämmer det ju.

Nu är jag inne på tredje dagen som lyxhustru, det är bara det att med 255 kronor kvar på kontot och 12 dagar kvar till lön så blir det inte så himla lyxigt. Så jag får vara hemmafru istället, nu ska jag dammsuga!

The Black Lips - Don't Mess Up My Baby

Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Tycker de låter smarriga men kan tänka mig att de är lite oljiga. Alltid kul att testa lite nytt!!

2011-06-12 @ 20:34:33
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Nej, det borde ju inte vara så fasligt svårt att få till själv känns det som. Men visst är det alltid kul med lite nyheter i lådan:) (Speciellt när man är lyxhustru med ett tråkigt kontobesked)

2011-06-12 @ 20:40:23
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Emmy

Samma här. Efter lite väl mycket shopping på Gotland, så får det bli lite hemmafru över mig också. Kanske kan ha tävling i vem som snickrar ihop den godaste maten med minst pengar ;-)

2011-06-12 @ 21:51:03
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: charlotta

har läst att många har provat de här, med lite olika åsikter. tycker också att det låter väldigt gott, om man bortser från olje-kladdet. sånt är INTE ok.



ps. fikafikafikafikafikafikafikafika. ds.

2011-06-12 @ 23:30:37
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0