Det var här de gick, simmade, jagade, dansade och sjöng.

Jag har ju hyllat de fantastiska frukt- och grönsaksaffärerna som finns i praktiskt taget varje hörn av den här stan förut. Men det innebär ju inte att jag inte kan göra det igen. För jag tycker faktiskt det är ganska så otroligt att kunna gå in i en affär med bara frukt och grönsaker och köpa två askar tomater för 15 kr, 3 avokados för en tia eller lime för 1 krona styck etc. Men de har faktiskt annat än frukt och grönsaker också. Mölndals Frukthall som oftast blir den som jag besöker har också massa goda choklader, äkta fetaost och halloumi, olivoljor och balsamvinäger smaksatta på alla möjliga vis och så det som just för tillfället oftast råkar slinka med ner i korgen:

Kolsyrade fruktdrycker. Här i smakerna persika och citron, men min personliga favorit är grönt äpple. Jimmys favorit är granatäpple. Kanske inte så jättebilligt, 2 för 15:- och varje flaska är på 20 cl. Men himla gott är det och läskande under dagar som dessa då solen gassar för fullt. Och så kan man låtsas att man sitter bredvid poolen på ett hotell utomlands och lyxar sig istället för på sin egen bakgård.

Gårdagkvällen var riktigt rolig förresten. Alla utom Johan Rheborg som jag inte alls tyckte var underhållande, men det är nog mig det är fel på för när vi var på väg ut och alla pratade om vem de hade tyckt var roligast så sa alla som jag tjuvlyssnade på att de tyckte Rheborg. Pff. Han var bara jättegapig i mitt tycke. Jag tyckte såklart att Betnér ("djur är mat som råkar vara gullig") och Fredrik Lindström var roligast. Fast det kanske är för att både Lindström och jag är lika ordnördiga. Nu ska jag fortsätta sörpla isvatten och titta på Angels In America.

R.E.M. - Pilgrimage

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag älskar Lindström, är också en språååknörd! :D

2011-08-01 @ 17:23:10
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: sofie mumsfillibaba

Håller med!! Varje gång jag går in i "min" grönsaksaffär undrar jag varför jag inte handlar där mer. Idag upptäckte jag att de hade massor av olika påsar med frukt och nötblandningar. Jättemumsiga!!! Jag som har blivit en dricka-nerd nu (i brist på vin o öl) så för mig låter det läskande o gott!!

2011-08-01 @ 21:49:21
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Mandy

får man käka upp din layout? =P gillar du musik? jag driver en musikblogg där jag låter mina läsare följa min kamp i musikens hårda värld. jag behöver ofta feed back på nytt material - välkommen förbi xxx

2011-08-02 @ 11:21:44
URL: http://mandybeem.blogg.se/
Postat av: Malin

Hello stranger! Vilka mysiga affärer och vad billigt det låter med grönsakerna!

ÄR inte han Rehnborg han i Solsidan? Då gillar jag faktiskt honom, tycker han är störtskön i den serien. Ja, om det är han alltså.

Hoppas ni har haft en skön sommar, fast den är ju inte slut än men ändå, du vet vad jag menar... ;-)

Kram

2011-08-02 @ 12:54:48
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Everlasting

Uj, avundsjuk är jag på att du fick gå på en sådan show. Och inte för att jag sett dem live, men jag skulle tippa på att jag håller med dig helt och fullt angående Rheborg och Magnus Betner

2011-08-10 @ 17:55:02
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0