Allt är gratis.

Japp. Plötsligt händer det. Biff med couscoussallad och bearnaisessås. Som tillagats på vår egen spis. Av mig. Ledig dag för mig idag alltså. Jag har en känsla av att jag behövde det då jag sov till 12.30. Jag trodde att jag såg fel på klockan när jag vaknade och förstod ingenting, men ibland behöver man tydligen sova 12 timmar. Sen lekte jag med Ann på eftermiddagen. Vi åt chips och dip och spelade yatzy. Jag vann! Det var viktigt att få det sagt tycker jag. Speciellt som det inte ens var vanligt yatzy utan maxi-yatzy, då får man använda sex stycken tärningar och så är det med massa konstiga saker som "hus" och torn". Så det förstår man ju att det är bra mycket större att vinna maxi-yatzy än vanligt yatzy. Nu känner jag mig lite som en klasskompis på Visingsö som skröt om att han var så "bra på bingo". Men hey, det är ju också nåt att skriva i sitt CV.

Blood Orange - Sutphin Boulevard

Kommentarer
Postat av: Ann

OBS att vi nog räknade fel. Egentligen var det jag som vann.

2011-07-17 @ 21:27:29
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com
Postat av: Isabelle

Oj, super fin blogg vad har du gjort idagdå?:)

2011-07-18 @ 02:00:01
URL: http://isabellealberti.blogg.se/
Postat av: Emmy

Vi spelade kasta gris igår. Känns på något vis inte lika tufft att skryta om att man är bra på kasta gris... Berra kanske kan testa att skriva det i sin CV så får vi se, vem vet vilka möjligheter det ger.

Och du tack för tipset. En rosa-våg-shopping får det bli.

2011-07-18 @ 09:01:04
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: blåbär

jaa men eller hur! om vi går ihop ett gäng så kan vi köpa den tillsammans? jag kan ta på mig att ha hand om den och äta upp det jag odlar :P låter väl som en fin deal? jag har liksom gått och suktat efter den eftersom det sett så övergivet ut så jag är lite ledsen över att jag inte har hundrafemtiotusen i fickan, typiskt mig att inte ha det liksom.



jag googlade september (jag är ju tydligen inte så hipp så jag vet hur hon ser ut) och jag tror hon har lite mer hår faktiskt. men ja det är väl åt det hållet. men som sagt, mer som danny fast en tjock version av honom. men hey det är bara hår, det växer ut.



hoppas du fick vila ut ordentligt på din lediga dag. nu ska jag slänga mig i soffan efter 4 dagar på jobbet. idag var det ju fruktansvärt krävande när all personal och pensionärerna kröp ihop i soffan och tittade på wallander. kanske inte ska klaga.



puss!

2011-07-18 @ 15:08:00
Postat av: saralovisa

Åh vad gott!

2011-07-18 @ 19:36:09
URL: http://saralovisa.webblogg.se/
Postat av: Charlotta I Matrepubliken

HURRA för hemmagjord bearnaisesås! Finns det något godare?! (Chips ej inräknade).

2011-07-19 @ 13:15:30
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0