Hon vill röra på sig, eller möjligtvis flytta.

Det var bannemej längesen det serverades kyckling på det här stället. Det var inte längesen vi åt kyckling, men jag verkar ha slutat att nämna sådant här på bloggen. Men nu är det kycklingdags igen, för idag lagade jag sån himla god kyckling. Den blev så saftig och fin, så den är värd att nämna. Lite grann såhär då:

Parmesanbakad kyckling

För 2 pers

2 kycklingfiléer
2 skivor formfranska
riven parmesan
2 msk hackad bladpersilja
ca 1 msk rapsolja
salt
peppar

Sätt ugnen på 225 grader.
Smula formfranskan och hacka persiljan.
Blanda alla ingredienserna utom kycklingen i en skål.
Ta riven parmesan efter eget tycke, ös på bara.
Bryn kycklingfiléerna några minuter på varje sida i olja.
Lägg kycklingen i en ugnsform och fördela ostblandningen ovanpå.
Tillaga i ugnen ca 15-20 minuter.
Servera med någonting gott till.

Det här receptet har jag hittat i Allt Om Mat, vi åt någon misslyckad potatishistoria till så den tänker jag inte ens nämna. Men kycklingen var finfin. Nästa gång ska jag göra potatisgratäng eller roasted potatoes till, då blir det nog ultimat.

Ikväll har jag tittat på Sveriges Mästerkock och hejat på Jennie, såklart. Annars har dagen mest gått åt till att ha arbetslöshetsångest. I måndags funkade det bra för då tänkte jag bara att jag hade en ledig dag. Idag var det värre, det räcker liksom med en arbetslös dag i veckan annars hinner jag tänka för mycket. Tur att jag ska jobba imorgon så jag slipper det. Tänka alltså. Nu ska jag spela Sims till min dator stänger av sig, då ska jag sova.

N.E.R.D - Fly Or Die

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack, det receptet tar vi!

Men du, alltså jag fattar inte, har du blivit arbetslös nu, vad har jag missat? Du skrev 35% häromdagen, det blir ju ingen fet av. Vad ska du göra, söka nya jobb?

Hoppas det löser sig, utan pengar blir allt jobbigt, gud vad jag önskar man hade mycket av dom istället så man slapp tänka på det.

Kram

2011-01-13 @ 07:07:22
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0