Beväpnad för fred.

Vi har haft värsta pizzahelgen. Igår kväll bakade jag pizza hemma och idag har jag mått lite sisådär och Jimmy vägrar laga mat så han gick och köpte pizza istället. Jag åt en galet god monsterpizza som hade både pommes, kebabkött och falafel på. Varför välja en sak att äta när man kan äta allt? Anledningen till att jag mådde lite sisådär idag är att vi hade gäster härhemma igår och spelade svennespel och drack vin. Sen hade vi introtävling och växlade mellan att prata norska, danska, engelska och lite tyska tror jag vi fick in också.

 

Fast det trevligaste jag fick höra igår var nog ändå när Evelina hade rotat loss lite i våra kakburkar och tog fram ett fat med brownies och bjöd på. Varpå Robban säger: "Är det du som bakat dem Pernilla?" Och jag säger att det är det och Robban glatt utropar: "YES!!" och högg in på en brownie. Det får man ju ta som en komplimang. Jag tycker att Jimmy också borde bli sådär glad varje gång jag bakat nåt. Fast jag tycker ju å andra sidan att Jimmy borde reagera lite mer som Pippen gör varje gång vi ses också och rusa uppför trappan och skrika: "NILLA! NILLA! NILLA!" för att sedan slänga sig i mina armar. Det vore nåt det.

 

Suuns - Arena

Kommentarer
Postat av: kamila

jag gjorde också pizza i helgen :)

2011-01-16 @ 21:39:09
Postat av: Malin

Haha, jaså det blev som du trodde, liiite tung i huvudet dagen där på ;-). Men vadå, pizza är väl den ultimata bakismaten, är det inte så ;-)

Nå, blev det någon dans då eller satt ni "bara" hemma och roade er?



Hoppas du är tillbaka till verkligheten idag och att du hinner baka nya Browines nu när gästerna gluffsat i sig dom ;-) Fast komplimangen var fin, det var den :-)!!



Kram

2011-01-17 @ 07:52:07
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: charlotta

pizza! gimmegimmegimme!

2011-01-17 @ 09:08:06
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: hogie

Bara för att du inte förstår bättre och typ är KÄR i Pelle. Unga dam! Nån gång får det vara nog. Och ja, jag kanske ska skriva ett inlägg om varför kent är så bra. Hade du lyssnat på dem när du var tretton och fortsatt med det så hade du nog förstått.



Men du tänker väl i alla fall inte att du är gammal? För det tycker jag är så konstigt med alla kompisar i samma ålder att de bara "ååååh, SÅÅÅ himla gammal asså ja döööör". Ooookeeej...



Introtävling! The shit.

2011-01-17 @ 10:33:28
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Emmy

Låter verkligen som en monsterpizza! Men kanske behövas om man mår lite si så där efter en trevlig kväll. Hade jag behövt igår och ett par bitar av din brownies.

2011-01-17 @ 16:15:26
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Pommes PÅ pizzan?! Inte bredvid?!

2011-01-17 @ 20:50:31
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0