Kalla dagar i fågelhuset.

Finfin söndagsfrukost: Naturell yoghurt & müsli, ostfrallor med rökt kalkon och Boxholms chiliost, riskakor, paprikakex med brie, sweety lemon-te och Brämhults jordgubb- & limejuice. Mmm. Kolhydrater. Efter att jag tyckte att vi inte hade någon rolig frukost hemma i lördags så tog vi oss faktiskt iväg och köpte massa goda grejer att ha till frukost idag. Har ni inte testat Boxholms chiliost så tycker jag att ni ska göra det, en hårdost med chili i. Så gott! Finns i osthyllan på de flesta mataffärer. Efter den här frukosten var vi mätta ända tills alldeles nyss, tänk om man hade sån här frukost varje dag då skulle till och med jag tycka det var roligt att äta frukost.

Nu ska jag julklappspyssla lite. Jag insåg att det kanske är bäst att börja ta itu med det där lite grann... Sen insåg jag att eftersom jag avskyr att gå på stan mest av allt i hela världen så kanske det är dags att börja ta itu med det hemifrån. Så nu är det bara att börja. Jag tänkte hyvla fram en smörkniv till Jimmy och virka en mössa till min mamma.

The Twilight Sad - That Summer, At Home I Had Become The Invinsible Boy

(den som vet vilken film repliken som gett namn åt den här låten kommer ifrån vinner... min eviga respekt. eller ja, jag blir jäkligt imponerad i alla fall.)
Trackback
RSS 2.0