Alla som jag känner lider lika mycket som jag.

Såhär såg jag ut i fredags när jag och Jimmy trotsade stormen för att äta god mat och gå på bio. Ibland måste man ju leva lite farligt och springa ute i stormvindar. Fem minuters promenad från spårvagnen till biografen räckte dock gott och väl i det där vädret, sen kändes det skönt att veta att vi skulle vara inomhus i några timmar.

Det var faktiskt värt den där lilla promenaden när maten kom till bordet. Vi åt på Danilo som ligger i Filmstaden Bergakungen, där fanns det god mat till ett rimligt pris. Jag åt en Steak Sandwich som serverades med criss-cross potatis och sallad. Jimmy åt en hamburgare som inte finns på bild, men den var god och jäkligt mättande. Sen när det var dags för bion så var det bara gå ner en trappa och in till biosalongerna.

Den här filmen såg vi. Moneyball. Den var helt okej bra. Ingen superdupermåsteses-film. Men helt okej. Maten var bättre än filmen, om vi säger så. Och så hade vi det under den stormiga fredagen då stan översvämmades, vägar rasade och saker blåste all världens väg.

Cass McCombs - Mystery Mail

Kommentarer
Postat av: Coquina

Skoj med middag och bio, jobbigt med vädret =( Sista dagen imorgon att tävla om presentkort på min matblogg så kika gärna in där och tävla =)

2011-12-12 @ 20:57:31
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: Kim

Danilo är bra tycker jag! Skönt att den finns, för så mycket annat roligt att äta ute tycker jag inte att det finns i direkt anslutning till bergakungen.

Och Brad är ju alltid Brad!



Och du var fin! Tummen upp för körbärsmönstrat. Själv hade jag prickigt på mig i lördags och tänkte helt osökt lite på dig.

2011-12-12 @ 20:58:25
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Samma skitväder varje dag känns det som. I dag kändes det som vi var ute och flög med barnvagnen!

Aldrig ätit på Danilo men känns som jag skulle somna på filmen efter en sådan bio.

2011-12-13 @ 17:52:25
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Malin

Mysigt med en liten date i stormen, men vad modig ni var som vågade! Din macka såg himla god ut, blev sugen på club sandwich nu! Åt jag varje dag på Bali för hundra år sen och mamma mia, godare har jag aldrig ätit sen dess. Måste nog åka tillbaka till Bali, ja det måste jag!



Kram

2011-12-14 @ 11:19:05
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: carolina - har gjort rutinultraljudet ♥

ÅÅH, redig mat - tummen upp!

2011-12-15 @ 21:34:31
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0