Mexikanska politiker.

Igår mumsade vi på hemmagjorda hamburgare i ciabatta till middag. Jag strimlade bacon och slängde ner i hamburgersmeten, sjuk gott blev det. Och för er som suttit hemma och funderat på att kanske lägga lite brie på hamburgaren istället för annan ost så kan jag bara säga: Sluta fundera, bara gör't. Så jädrans gott. Ibland lagar jag så god mat så jag får lust att ligga med mig själv. Just sayin'.

Idag har Jimmy också varit ledig och vi har haft besök av svärfar med fru, så nu har vi bytt klockan och tittat på tv-apparater och ätit god lunch i (på?) Bäckebol. Nu väntar jag mest på att Jimmy ska bli färdig med lite fix så att vi kan gå till sjön och bada. Det är tydligen, enligt löpsedlarna, bara 13 dagar kvar av sommaren i Göteborg, så det gäller väl att passa på. Nu ska vi bada, grilla, dricka rosé, spela kubb, sitta på uteserveringar och äta jordgubbar dygnet runt under dessa dagar. Helst alltihopa samtidigt också. Bada i rosé och äta grillade jordgubbar samtidigt som vi spelar kubb med uteserveringens möbler. Typ.

Big Talk - Getaways

Kommentarer
Postat av: blåbär

åh vad gott det där såg ut! jag brukar också ha bacon i hamburgesmeten o det är fint som snus. blir att prova med brieost! :)

2011-08-04 @ 15:50:28
Postat av: Ida

Låter riktigt gott det där!

2011-08-04 @ 17:48:14
URL: http://idasivertsson.blogg.se/
Postat av: Kim

Oh, jag åt brieost på burgare en gång. På burgaren fanns även en portabellosvamp. Och kött förstås. SJUKT GOTT! Jag ville ligga med den hamburgaren (om vi nu ska spinna vidare på ligga-spåret)!

2011-08-04 @ 18:17:20
URL: http://tantrussinsbak.blogspot.com
Postat av: sofie mumsfillibaba

Haha....du är ju för rolig!!! Vet precis hur du känner. När inte Johan kommenterar min goda mat och vilken bra sambo han har får man ju tala om det för honom.



2011-08-04 @ 19:54:46
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Men jösses Amalia, då får ni skynda på med alla sommarmåsten om ni ska hinna! Glöm för all del inte bort campingen:)

2011-08-04 @ 21:07:04
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Malin

Haha, vilken tur Jimmy har då, han FÅR ju faktiskt ligga med dig ;-)!

Brie på hamburgaren lät jättegott, tanken har aldrig slagit mig ska jag villig (men pinsamt) erkänna men det blir det nästa gång, bergsäkert!

Bara 13 dagar kvar? Önskar jag, som du, hade tillgång till pool för då skulle denna värmen vara ännu trevligare, 13 dagar till utan, jag kommer dö... Näe vars, njuter massor men man får inte mycket gjort!

Kram

2011-08-05 @ 09:06:10
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Charlotta

HAHAHA. Du är så jävla bra. Brie på burgers alltså? Ska framföra det till burgarexperten, pråmis!



Och du, tretton dagar kvar av sommaren? Suck och stön. Idag är jag ledig och det REGNAR! Förvånad?

2011-08-05 @ 09:47:20
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Michael

När jag köpte hem bergtunga häromdagen satt jag och googlade på serveringstips, då hittade jag: "Låt mig först som sist klargöra att detta var, som man säger på fackspråk, riktigt jävla ”knullgott”!". Det är tydligen inne att använda ekivokt språk ihop med mat.

2011-08-07 @ 16:40:59
URL: http://lanternan.kokiahop.se
Postat av: Everlasting

Hahaha, får jag vara med på den där underbara ultimata sommarkvällen? Fast de som har uteserveringen kanske inte blir så glada när det dyker upp ett gäng roséklistriga människor och börjar kasta runt deras möbler.

2011-08-10 @ 18:02:25
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0