Jag vill veta varför.

Kvällens middag bestod av Rotfruktsgratäng och rökt kalkon. För vi äter faktiskt mat ibland också, vi lever inte bara på kakor och snacks. Rotfruktsgratäng är fint, speciellt med lite palsternacka i. Det är ännu finare med lite fetaost i också, men det fick vi klara oss utan idag. Det gör kanske inte så mycket, för mätt det blev jag ändå.

Örat mår förresten bättre, trots att jag inte gått runt med en tekopp tryckt mot det idag. Eller ja, det mår bättre just nu åtminstone, idag har värken varit lite mer på komma-och-gå humör. Jag har i alla fall varit en duktig flicka och haft mössa på mig (utan vetekudde under), vilket jag ju borde haft i helgen också trots att det var fint väder. Men jag trodde ju att man växte ifrån det där med att vara öronbarn när man fyllde vuxen, så att det åtminstone fanns någonting positivt med det. Men nej, såklart inte. Nåja, jag har åtminstone inte fått några visdomständer ännu, alltid något!

Crystal Stilts - Flying Into The Sun

Kommentarer
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Jag som nästan trodde att ni bara åt kakor....;)

2011-04-14 @ 11:01:47
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: charlotta

visdomständer. det har jag däremot, grr. hallå, vad hände med ostbågedieten?

2011-04-14 @ 14:54:07
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Emmy

Skönt att se att ni får i er lite mat också, nu när du fyllt vuxen. Rotfruktsgratäng är fina grejer. Och precis med lite palsternacka i. Så kan man ju alltid ta en kaka på maten.

2011-04-14 @ 17:50:21
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Mårtenssons kök

Då är det kanske inte örat som spökar egentligen, det är kanske visdomständerna som börjar röra på sej? Eller så är det bara så att du är en "öronvuxen"... Hohoho så kuliga vi kan vara...

2011-04-14 @ 21:11:27
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0