Jag står här med skalpellen redo att dissekera gåtan.







I lördags tittade jag och Jimmy på Delicatessen och har ni inte sett den så: Gör det. Har ni redan sett den så kan ni se den igen. Den var så fantastiskt snygg, knasig, rolig, härlig och allt på samma gång. Lätt en av de bästa filmerna jag sett på mycket länge. Jag ger den 5 prickiga prickar av 5 möjliga. Väldigt bra film alltså, jag skulle kunna se den igen idag.

Eller nej, det skulle jag faktiskt inte. För jag är så galet trött så det gör ont i hela kroppen. Jag vet inte om det beror på att jag knappt sovit mer än två timmar i natt, eller om det beror på att jag ägnat 4 av dagens 8 arbetstimmar till att knuffa fart på gungande barn. Shiet, det känns i armarna vill jag lova. Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Sådeså.

Fleet Foxes - Helplessness Blues

Kommentarer
Postat av: Emmy

Jag kommer ihåg en mamma som blev så arg på det första föräldrarmötet vi gick på. Hon var arg för att den nya dagisgården inte skulle ha några gungor. Hon var väl rädd att hennes dotter aldrig skulle lära sig gunga eller nåt...

Filmen låter som ett bra tips.

2011-04-04 @ 21:25:54
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Malin

Eller hur, idag hade det varit betydligt tyngre att ha de föreläsningarna i bagaget. Å andra sidan pratade vi om neuropediatrik idag och hur man går tillväga när man ställer diagnoser (typ autism, utv.störning) och det var väl kanske inte heller jätteupplyftande. Men så fick jag ju träffa min fina mamma sen, som skämde bort mig med shopping och lunch. Hon sa förresten att hon tycker att du skriver roligt, haha :)



Och jag är PRECIS likadan vad gäller naturgodis. Har inte heller köpt på ett bra tag eftersom jag inte kan ge mig utan bara plockar på tills jag står där med en vansinnigt dyr påse... Går ju'nte att sluta, allt ä ju så gott! Man får passa på när dom har extrapris. Fast det är ju egentligen för dyrt då också. Och då blir jag ännu värre och plockar ännu mer bara för att det är "billigt". :P

2011-04-05 @ 17:40:36
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad händer hos dig idag?:) kram!

2011-04-05 @ 18:18:49
URL: http://denisebjrk.blogg.se/
Postat av: josephine

Tja!

Har en tävling på bloggen!

Klicka på länken om du vill va med!

http://twinblogg.blogg.se/2011/april/utkast-april-3-2011.html#comment

2011-04-05 @ 18:41:24
URL: http://twinblogg.blogg.se/
Postat av: Ida

Den ser ganska spännande ut på bilderna :)

2011-04-05 @ 18:41:26
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0